SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Mascherano estarà quatre setmanes de baixa per lesió

Va tornar de la seua selecció amb una ruptura fibril·lar i es perdrà vuit partits

Messi parla amb Valverde durant l’entrenament d’ahir.

Messi parla amb Valverde durant l’entrenament d’ahir.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javier Mascherano ha tornat lesionat dels seus compromisos amb la selecció argentina i estarà unes quatre setmanes de baixa, a causa d’una ruptura fibril·lar al bíceps femoral que es va produir en el transcurs del partit amistós de dimarts entre Argentina i Nigèria. Mascherano es podria perdre entre set i vuit partits de l’equip, inclòs el tram final de la fase de grups de la Champions, i arribaria molt just al clàssic previst per al 23 de desembre.

En principi es perdrà els partits de Lliga contra Leganés, València, Celta, Vila-real i potser Deportivo, que per terminis seria el primer encontre en el qual podria reaparèixer i que s’ha programat per al 17 de desembre, sis dies abans del duel davant del Madrid. Tampoc estarà a punt per a la tornada de la Copa ni els dos propers encontres de Champions.

D’altra banda, ahir es van reincorporar al treball Leo Messi i el croat Ivan Rakitic. Messi, tot i no participar en l’amistós de dimarts davant de Nigèria, no es va reincorporar fins ahir. El grup d’internacionals ho farà avui per començar a preparar el partit d’aquest dissabte davant del Leganés. Quant al Barça Femení, ahir va derrotar per 3-0 en Champions el Gintra lituà, per la qual cosa passa amb un 9-0 global.

La Lliga utilitzarà la temporada que ve el VAR

El sistema de videoarbitratge, VAR, per a la revisió de les jugades polèmiques, s’implantarà a la Lliga espanyola de Primera divisió a partir de la temporada vinent. Així ho va anunciar ahir el president del Comitè Tècnic d’Àrbitres, Victoriano Sánchez Arminio, mitjançant un comunicat. El sistema podrà ser utilitzat per l’àrbitre en tres casos que poden modificar radicalment el curs d’un partit, a més de si es confon la identitat d’un jugador: gols, penals i targetes roges. Ja s’utilitza a les Lligues d’Alemanya i Itàlia.

tracking