SEGRE

BÀSQUET LLIGA INTERCLUBS

Asvolcall Down, Alba i Salvador Seguí, primers líders de la Lliga ACELL

Jugadors dels equips Alba de Tàrrega i CB Balaguer.

Jugadors dels equips Alba de Tàrrega i CB Balaguer.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les instal·lacions del pavelló Juanjo Garra de Lleida van acollir el cap de setmana passat la primera jornada de la Lliga Interclubs de bàsquet, que organitza a Lleida la Federació Catalana d’Esports Per A Persones Amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL). Després de la disputa de la primera jornada, els primers líders de la competició són ASVOLCALL Down Lleida, Club Alba de Tàrrega i Salvador Seguí, també de Lleida, empatats a punts després de guanyar els seus respectius partits. La competició la disputen sis equips.

En el partit que va enfrontar el CB Mollerussa ACUDAM i l’ASVOLCALL Down Lleida, l’equip de la capital del Segrià es va imposar per 14-63 en un partit en el qual va demostrar que és un dels candidats a ser aquesta temporada dalt de la classificació.

Es van enfrontar en el segon partit el CB Balaguer Club l'Estel i el Club Alba de Tàrrega. La victòria se la va emportar l’equip de la capital de l’Urgell per 12-53. Va completar la jornada el que va enfrontar el Salvador Seguí de Lleida i el Força Lleida ASPROS. Va ser un partit molt igualat en el qual Salvador Seguí va acusar les baixes. La victòria va ser per a Força Lleida ASPROS per 24-45. La segona jornada serà el 2 de desembre.

tracking