SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

Entrades de l'ICG a 2 € per a la Mitja Marató

Per als partits davant de l’Asturhockey i el Walsum

El club llistat vol atreure més gent a l’Onze de Setembre.

El club llistat vol atreure més gent a l’Onze de Setembre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’objectiu d’atreure més aficionats al pavelló Onze de Setembre, l’ICG Software Lleida ha llançat una promoció que té com a destinataris els participants de la Mitja Marató Lleida, que es disputarà aquest diumenge sota l’organització de l’Associació Esportiva Ekke. El club lleidatà ha fixat entrades a dos euros per a aquest col·lectiu, com fa anys va fer amb altres entitats, principalment amb els socis del Lleida Esportiu de futbol i l’Actel Força Lleida de bàsquet.

Tot aquell aficionat que presenti a taquilla el dorsal que va portar durant la Mitja Marató de Lleida tindrà una entrada a dos euros per als partits de l’Asturhockey, d’aquest diumenge, i del Walsum alemany, previst per al dissabte 25 de novembre, corresponent a la tornada de la primera eliminatòria de la Copa CERS, que el quadre llistat té molt encarrilada gràcies al 3-5 aconseguit en l’anada.

La Mitja Marató ja té 1.200 inscrits, 500 més per a la prova de 5 Km i 450 per a les infantils

“Ja vam fer aquest tipus de promocions amb el futbol i el bàsquet, i ara volíem atansar-nos al col·lectiu d’atletes, en concret amb els que participin en la Mitja Marató”, va afirmar en aquest sentit el president, Enric Duch.

La prova atlètica, que aquest any celebra el vint-i-cinquè aniversari, sis des que l’AE Ekke va assumir-ne l’organització, espera una participació total superior als 2.000 atletes, dels quals prop de 1.300 prendran part a la Mitja Marató, mentre que la resta es repartiran entre la prova de cinc quilòmetres, que també es disputarà aquest diumenge, i les carreres infantils de dissabte.

En un altre ordre de coses, el tècnic llistat, Albert Folguera, no podrà comptar davant de l’Asturhockey amb l’argentí Darío Giménez, que dissabte passat a la pista del Noia va rebre l’impacte de la bola a un dit de la mà que li va provocar una ferida, la qual va requerir diversos punts de sutura. Davant el Walsum, encara que no està del tot descartat, és seriós dubte.

tracking