SEGRE

DIRECTE | La celebració del títol Marc Màrquez a Cervera

DIRECTE | La celebració del títol Marc Màrquez a Cervera

DIRECTE | La celebració del títol Marc Màrquez a Cervera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida Televisió emet aquest dissabte, a partir de les 19:00h, un programa especial en directe des de Cervera per a fer el seguiment de la celebració del setè títol mundial de Marc Màrquez. També es pot serguir en 'streaming' a través de Segre.com

El programa estarà conduït per Aleix Bergés i Eva Cortijo i amb comentaris del president del Moto Club Segre, Lluís Capdevila, reportatges d'Albert Morales i la producció i coordinació del directe de Joan Cama. Al llarg de les dues hores de programa es repassarà la recepció a l'Ajuntament del pilot cerverí, fill predilecte de la capital de la Segarra, i també la roda de premsa que concedeix al Paranimf de la Universitat. També es farà un seguiment de la rua pels carrers de la ciutat i de tota la festa a l'escenari principal ubicat a la plaça Pius XII.

El plat fort seran les entrevistes que, un any més, el pilot d'Honda i tot el seu equip han concedit a Lleida TV. Així, durant el programa passaran pels micròfons de la cadena el mateix Marc Màrquez, el seu germà Àlex, el manager de l'equip, Emili Alzamora, i els caps d'enginyers i mecànics, Santi Hernández i Carlos Liñán, respectivament.

tracking