SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Gerard Albadalejo: “Perdem per detalls”

Gerard Albadalejo no es mostra preocupat per la mala ratxa de resultats de l’equip || Creu que han merescut algun punt més en aquestes quatre jornades

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, no veu malament el seu equip malgrat que fa quatre jornades que no guanya i que ha sumat 2 dels últims 12 punts en joc. Admet que cal millorar les coses que els han impedit sumar més punts, però que sempre ha estat per petits detalls. “Aquesta és una categoria molt igualada en la qual els partits es decideixen per petits detalls”, va explicar. “El límit entre guanyar o perdre és molt petit. Davant del Mallorca, cinc minuts abans del primer gol seu, vam fallar una ocasió molt clara a porta buida. Si haguéssim marcat en aquesta jugada potser ara parlaríem d’una altra cosa”, va valorar.

Sí que va reconèixer que “quan no guanyes has de trobar l’explicació. És evident que sempre hi ha coses que pots fer millor. De vegades, quan no pots guanyar, es tracta de saber no perdre. I no n’hem sabut”, va comentar, encara que creu que “tant davant de l’Ebro, com amb el Vila-real B o el Formentera, hauríem pogut sumar algun punt més. És veritat que el Mallorca és l’únic equip que ens ha guanyat per més d’un gol, i tot i així ja he dit que vam tenir les nostres opcions”.

El tècnic del Lleida diu que el València Mestalla és un rival perillós, però que també pateix en defensa

De cara al partit de demà al camp del València Mestalla, tindrà la baixa de Noel i de dos porters, Oliveros i Pau Bosch, per la qual cosa haurà de convocar un dels porters del Lleida B. Afirma que l’equip arriba a aquest partit “igual que vam arribar al de fa quatre jornades després de guanyar el Cornellà. Anímicament estem bé. Ja he comentat altres vegades que ara no mirem la classificació, només pensem en el pròxim rival i per descomptat anem a València amb la intenció de sumar els tres punts”.

Va incidir que “ni hem de tenir eufòria quan guanyem, ni estar tristos ara. Tenim 21 punts i només pensem a arribar als 24 a València”.

Del rival va admetre que “té jugadors de molta qualitat, amb gent a dalt que té molt de gol i que ens obligarà a estar molt concentrats. És un equip que marca molts gols, però també n’encaixa molts. Pateixen darrere si els saps pressionar i això és el que intentarem fer”, va valorar.

La plantilla partirà cap a València demà al matí.

Sessió de ioga per a la plantilla del Lleida Els jugadors de la primera plantilla del Lleida van fer una sessió de ioga (a la imatge), dirigida per l’entrenadora Clara Bergé. Com va explicar, s’emmarca dins de la línia de treball habitual al llarg de l’any “de fer coses diferents. En aquest cas és una cosa que els pot ajudar a conèixer millor el seu cos”.

La plantilla del Lleida durant la sessió de ioga.

La plantilla del Lleida durant la sessió de ioga.LLEIDA ESPORTIU

tracking