SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

A Leganés, sense confiances

Valverde recorda que a l’equip madrileny li fan molt pocs gols al seu estadi || “Tenim el Madrid i l’Atlètic a vuit punts, depenem de nosaltres”

Ernesto Valverde va comparèixer ahir davant dels mitjans.

Ernesto Valverde va comparèixer ahir davant dels mitjans.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona visita avui el Municipal de Butarque (16.15/beIN LaLiga) amb la intenció de consolidar la seua condició de líder davant d’un Leganés consolidat a Primera, després de debutar la passada temporada i que es troba en una zona tranquil·la de la taula. El Barça arriba a Leganés amb problemes en la defensa. Les lesions de Javier Mascherano i Sergi Roberto són importants i només Aleix Vidal, que va rebre l’alta ahir, i Lucas Digne, acompanyen Vermaelen quant a reforços de defensa.

Ernesto Valverde va dir ahir que espera un partit complicat. “Estem alerta en aquest tipus de partits, especialment l’entrenador. Com en partits com el de Múrcia, qui està més en guàrdia és l’entrenador. I l’any passat es van perdre punts en aquest tipus de partits, contra equips amb menys glamur als quals cal donar importància perquè els punts són els mateixos. I hem tingut problemes contra Getafe i Girona”, va recordar Valverde.

Sobre el rival va dir que el preocupen diversos aspectes. “Li fan pocs gols, és un rival que en cinc partits a casa només ha encaixat en un, és difícil fer-li ocasions i juga amb entusiasme. El veig en un tarannà semblant al del Girona, equips solidaris que creuen en el que fan, que no afluixen la corda i que parar-los és molt complicat”, va argumentar.

Sobre les lesions en defensa i amb Piqué i Umtiti advertits de sanció, va dir que “veurem quins centrals hi participen però confiem en Umtiti, Piqué i Vermaelen, i també tenim el B”, va recordar.

Va dir no tenir preferències sobre el derbi d’avui entre Madrid i Atlètic. “Tenim tots dos equips a vuit punts, tot depèn de nosaltres. Si nosaltres guanyem, ens hem de preocupar poc dels altres”, malgrat que va recordar que encara queden moltes jornades.

tracking