SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“El descans ens ha anat bé per reaccionar”

Comenge va destacar que “hem remuntat sense mirar el marcador i sense tornar-nos bojos”

Ablay Mbaye va reaparèixer ahir després de ser baixa els dos últims partits i va ser un dels destacats de l’equip lleidatà.

Ablay Mbaye va reaparèixer ahir després de ser baixa els dos últims partits i va ser un dels destacats de l’equip lleidatà.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Borja Comenge va assenyalar després de la victòria davant de l’Ourense que “veníem de l’últim partit fora, a la Corunya, perdent des del primer quart per 12 punts de diferència i tot el partit remant a contracorrent. I després vam perdre a casa contra l’Oviedo. Per a nosaltres era fonamental fer un bon inici de partit. L’equip ha sortit molt concentrat, hem fet les coses molt bé, tant en atac com en defensa, amb la sensació que estàvem més situats que l’Ourense a la pista. Després, amb les rotacions ens ha caigut l’equip i, a més, el rival ha sabut reaccionar bé i ha aparegut Trist. Les seues rotacions ens han fet molt mal i ens han tret del camp en el segon quart”, va afegir.

El tècnic lleidatà va manifestar que “en el global del partit estic content perquè hem guanyat la resta dels parcials, però aquest segon quart ens ha condicionat molt. Ha deslluït el bon partit que hem fet”.

“Ens ha condicionat molt. Ha deslluït el bon partit que hem fet”, va dir el tècnic

Finalment va destacar que “el descans ens ha anat molt bé per reaccionar, acabant amb la sagnia, ajustant coses, especialment en la defensa de Trist. En atac hem tingut bona resposta a la zona pressionant, hem atacat amb més seguretat i hem anat remuntant a poc a poc, sense mirar el marcador i sense tornar-nos bojos”.

“En la pròrroga ens hem tornat a trobar millor que l’Ourense i ens hem emportat la victòria”, va concloure.

tracking