SEGRE

FUTBOL SALA INTERNACIONAL

Mascota per al Mundial

Boing Girl acompanyarà les dotze seleccions que juguen des de demà a Balaguer || Creada arran d’un concurs entre alumnes d’ESO

La mascota, amb els guanyadors del concurs per crear-la.

La mascota, amb els guanyadors del concurs per crear-la.JOAN BOVÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Boing Girl és el nom de la mascota que acompanyarà les dotze seleccions que participen en la Women’s World Cup Futsal, el Campionat del Món de futbol sala femení que es disputa des de demà a Balaguer. La mascota, que es va presentar ahir, ha estat creada a través d’un concurs de dibuix entre alumnes d’ESO.

La guanyadora del concurs ha sigut Martina Ollé Costafreda. Dani León Vázquez ha sigut segon i tercera, Marina Juny Butterfly. Tots ells són alumnes de primer d’ESO de l’institut Ciutat de Balaguer i ahir van rebre el seu premi.

D’altra banda, tots els partits del Mundial es podran veure en directe a través d’Esport3. La competició començarà demà i finalitzarà dissabte vinent, dia 25.

Catalunya és una de les dotze seleccions participants, en una competició en què Brasil i Colòmbia parteixen com a màximes favorites. La selecció catalana compta amb dos jugadores de Balaguer, Carlota Gregori i Olga Parisé.

La competició consta de quatre grups de tres equips cada un i els dos primers passaran a vuitens de final. Catalunya debutarà demà davant de França (19.30 hores), just després de la cerimònia inaugural, encara que la jornada començarà les 12.00. El segon partit de Catalunya serà dilluns, a les 20.00, davant de França. L’objectiu és estar en la lluita per les medalles.

tracking