BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes destrossa el Salt

El Club Bàsquet Pardinyes va presentar ahir tots els equips per a aquesta temporada.POL PUERTAS

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va derrotar ahir amb contundència el Salt (75-56) i torna al camí de la victòria després de la derrota de la setmana passada a la pista del Cornellà. Amb aquesta, els de Gerard Encuentra sumen vuit victòries en els darrers nou partits i es col·loquen en segona posició amb els mateixos punts que el líder, el CB Vic.

Malgrat el resultat final, els primers minuts van ser molt igualats. Els lleidatans donaven moltes facilitats al rival en forma de desajustos defensius però el seu gran encert en atac els va mantenir en el partit. Tot i així, els gironins aviat es van veure desbordats pel joc local, ja que un parcial de 10-0 dels lleidatans deixava el marcador en 28-15 a la conclusió del primer quart.

En el segon acte, els lleidatans van continuar obrint bretxa al marcador davant d’un Salt desbordat. Així, a la conclusió de la primera meitat, el resultat ja era de 47-26 i el matx quedava pràcticament vist per a sentència.

En la represa del partit, el conjunt de Pardinyes va sortir poc concentrat i va errar els tres primers atacs. Tot i així, amb el pas dels minuts, els d’Encuentra van tornar a entrar en l’encontre des de la defensa, que els va permetre trenar bons contraatacs. Amb aquesta dinàmica, el Pardinyes va arribar a aconseguir una renda màxima de 25 punts a falta de tres minuts per a la conclusió del partit, la qual cosa va deixar els visitants sense resposta.