HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana encadena la segona victòria

El conjunt del Pla es va imposar clarament a la pista del Liceo || Victòria Porta, amb tres gols, va ser la màxima anotadora del partit

El Vila-sana es va imposar ahir clarament al Liceo de la Corunya per 1-4 amb una gran actuació de Victòria Porta, que va anotar tres dels quatre gols del seu equip. Tot i així, les lleidatanes no es van sentir còmodes a la pista en cap moment, però l’encert en moments clau del matx els va permetre emportar-se els tres punts. Amb aquest, les del Pla d’Urgell sumen el primer triomf de la temporada a domicili després de desfer-se la setmana passada a casa del Voltregà, el vigent campió d’Europa i líder de la categoria. Després de les dos últimes victòries consecutives, les de Jordi Capdevila s’assenten a la part alta de la taula i es col·loquen en quarta posició, a tan sols quatre punts del líder de la competició.

Malgrat el resultat final, el partit es va iniciar amb els dos equips desplegant un joc irregular que no va permetre a cap controlar el joc. D’aquesta forma, fins al minut 9, cap dels equips va aconseguir trencar l’empat inicial. Victòria Porta va ser l’encarregada d’inaugurar el marcador, que ja no es va tornar a moure fins al minut 19, quan la mateixa jugadora del Pla va firmar el doblet. Abans del descans, el Liceo va tenir l’oportunitat de retallar distàncies, però María Sanjujo no va ser capaç d’aprofitar el penal concedit pel Vila-sana. D’aquesta forma, al descans el marcador reflectia un 0-2 molt favorable per a les del Pla d’Urgell.

A la represa del partit, el Vila-sana encara va aconseguir anotar dos gols més, que deixaven el marcador en un clar 4-0. El Liceo no va abaixar els braços, però tan sols va ser capaç de maquillar el marcador amb un gol estèril de Lucía Paz.