Empat insuficient de l'Alpicat

El partit es va aturar per incidents

Un jugador de l’Alpicat disputa una pilota amb un rival.

Un jugador de l’Alpicat disputa una pilota amb un rival.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat només va poder treure un punt del partit davant de l’Unificació Bellvitge (1-1), penúltim classificat del grup, en un partit en el qual els visitants se’n van anar al descans guanyant en un primer temps fluix del conjunt lleidatà. Després del descans, els de Jordi López Mena van millorar i van aconseguir empatar amb un penal transformat per Xavi Gomà. Quan semblava que els lleidatans estaven a prop d’aconseguir el gol de la victòria, el matx es va parar durant mitja hora a petició de la banqueta visitant, que va demanar protecció per força pública, per un incident entre un jugador barceloní substituït que es va encarar amb la grada. El partit va començar amb un contraatac de l’Alpicat que per poc no va ser culminat per Vendrell, una cosa que semblava un bon presagi per al conjunt local, però res més lluny de la realitat. El partit va ser travat en tot moment i els dos equips tenien dificultats per trobar espais i arribar a la porteria rival. Tanmateix, a pocs minuts del descans, una falta servida des del lateral de l’àrea la va rematar Félez amb un potent tret des de la frontal que no va poder rebutjar Joel (0-1). Després del descans, López Mena va moure la banqueta per millorar el joc del seu equip i va donar entrada a Pampliega, Juanan i Benseny. Amb això, l’Alpicat va fer un pas endavant, i després d’algunes ocasions errades en el 71 Patrick va ser objecte de penal, que va transformar Xavi Gomà (1-1). El mateix Gomà ho va intentar de nou poc després amb un xut llunyà i, a continuació, Albert Martí va enviar la pilota al pal. Amb el Bellvitge tancat a la seua àrea, en el 79 el tècnic visitant se’n va anar al centre del camp per a sorpresa general i va sol·licitar al col·legiat que parés el partit fins que hi arribés la força pública, al·legant inseguretat. Després de mitja hora, el joc es va reprendre sense incidents, però es va tallar la reacció de l’Alpicat que, encara que va tenir ocasions, no va poder certificar la remuntada.

Mena: “L’aturada de mitja hora ens ha fet mal” El entrenador de l’Alpicat, Jordi López Mena, va comentar que l’equip va disposar d’ocasions per aconseguir la victòria, però que l’aturada a falta de 10 minuts “ens ha fet mal”. Sobre aquesta, va afirmar no haver vist que passés res i va apuntar la possibilitat que es tractés d’“una estratègia” visitant. Sobre l’empat, el va valorar com a positiu al començar perdent, però negatiu per les oportunitats de què van disposar.