FUTBOL SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

Adéu a la mala ratxa

El Pardinyes es va desfer de l’Igualada i suma el primer triomf després de vuit partits || Les lleidatanes capgiren el marcador i el gol inicial visitant

Les jugadores del Pardinyes van celebrar efusivament la victòria que posava fi a la mala ratxa.ÓSCAR MIRÓN

El Pardinyes va deixar enrere ahir la mala ratxa de resultats després de vuit partits sense guanyar i es va imposar a l’Igualada per 3-1. Les lleidatanes van saltar a la gespa desplegant una forta pressió que no va deixar que el rival se sentís còmode en cap moment. Tot i així, va ser l’Igualada l’encarregat d’inaugurar el marcador poc abans de la conclusió de la primera meitat, aprofitant una pèrdua de pilota del Pardinyes en zona perillosa. Malgrat el resultat advers al descans, les lleidatanes no van abaixar els braços i van tornar al terreny de joc amb la mateixa intensitat que van mostrar en l’inici del matx. D’aquesta forma, l’esforç col·lectiu aviat va tenir recompensa i Rosi va tornar a posar les taules al marcador a falta de 25 minuts per al final. Poc després, les de Pardinyes van culminar la remuntada amb un gran llançament de falta de Carme i, lluny d’abaixar el ritme, van continuar dominant el duel, de manera que ja en temps de descompte Uri sentenciava el xoc amb un altre gol.