Nou triomf

Seraphin, clau en els últims minuts

Green i Hanga pugnen per una pilota durant el partit d’ahir.

Green i Hanga pugnen per una pilota durant el partit d’ahir.EFE

El FC Barcelona va guanyar ahir el València Basket per segona vegada en menys de 48 hores. El Palau Blaugrana va acollir novament el xoc, que en el segon capítol va estar més igualat i no es va decidir fins als últims instants amb set punts seguits del pivot Kevin Seraphin (19 punts), que va ser qui va sortir al rescat blaugrana en els moments més compromesos del matx. Els de Txus Vidorreta van intentar agafar-se la revenja però, malgrat els 24 punts d’Erick Green, la victòria va tornar a quedar-se al Palau Blaugrana.

Malgrat el resultat, el partit va començar amb un Barça descentrat que patia per anotar. El València, per la seua part, tampoc es trobava còmode a la pista, però la seua major intensitat defensiva li va permetre emportar-se el primer quart (13-16).

En el segon parcial, el Barça es va despertar i els de Sito Alonso van prendre la pintura rival amb 22 punts entre Tomic, Sanders i Seraphin. D’aquesta manera i amb un bon Phil Pressey en la direcció del joc, el Barça es va escapar en el marcador (35-24). L’equip taronja va retallar distàncies abans del descans, però la falta d’encert en el llançament va llastar massa els de Vidorreta. Després de la pausa, el València es va sentir més còmode i amb un San Emeterio desfermat va endossar un parcial inicial de 8-0 als blaugranes. Tot i així, Rakim Sanders va respondre i es va encarregar de mantenir l’avantatge local des de més allà de la línia de tres. En l’últim període, el València va voler imposar el seu ritme però el Barça, més encertat, no es va deixar remuntar.