SEGRE

LLIGA FEMENINA

Reaccionen massa tard

El Cadí encadena la segona derrota, cinquena de la temporada, i s’allunya del seu objectiu coper || La reacció a l’últim quart, amb un parcial de 5-25, no va ser suficient per remuntar el matx

Kraker, en foto d’arxiu, va ser de les poques que ahir van sobresortir en el Cadí, amb Ramirez.

Kraker, en foto d’arxiu, va ser de les poques que ahir van sobresortir en el Cadí, amb Ramirez.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu va encadenar ahir en terres lleoneses la segona derrota, la cinquena de la temporada, al perdre davant del Bembibre per 85-79, en un partit en el qual sempre va anar a remolc. Les urgellenques, que van reaccionar tard, estan ara més a prop de les posicions de descens que de les que donen accés a jugar la Copa de la Reina.

L’equip, en el qual va reaparèixer Bahí després de gairebé dos mesos lesionada, ja no va entrar bé en el matx. El triple de Kraker que situava el 2-3, l’únic avantatge que va tenir en tot el partit, va donar pas a un parcial de 8-0 que va deixar constància de la intensitat d’unes i d’altres. Les urgellenques, no obstant, van reaccionar aviat gràcies als punts de Rosset, que van permetre tornar el cop amb un parcial de 0-7 que va ajustar de nou el marcador (15-14). L’aparició de Ramirez, ja recuperada dels problemes físics que li han impedit rendir en els últims partits, va ser clau perquè el Cadí es mantingués en el duel. Vuit punts seguits de la nord-americana van deixar el 30-25 al final del primer quart, en el qual el trident local format per Brown, Pasic i Urbanick ja començava a fer mal. I més que ho va fer en el segon, que va acabar amb la màxima renda per a les locals, vuit punts (49-41).

“No hi ha excuses, han sigut millors que nosaltres. Hem reaccionat, però era molt tard”, va assenyalar

A la tornada dels vestidors, el xoc encara es posaria més costa amunt per a les lleidatanes. Un parcial de sortida de 7-0 va deixar tocat el Cadí, que només vivia dels punts de Ramirez. Els seus nou consecutius en aquest període van evitar que el Bembibre deixés el partit vist per a sentència, encara que l’avantatge fos ja de 23 punts a l’inici de l’últim assalt (77-54). Va ser llavors quan l’equip de Canut va reaccionar i amb un parcial estratosfèric de 5-25 es va situar a només tres punts faltant 22 segons (82-79). Al final, els tirs lliures de Pasic i Stanavec, una exurgellenca, van acabar decidint. Canut, després del partit, va reconèixer que “no hi ha excuses, han sigut millors que nosaltres. Ens han fet molt mal en l’un contra un i el fet d’haver llançat 27 tirs lliures i nosaltres només 7 també ha sigut determinant. Hem reaccionat, però era molt tard”.

tracking