FUTBOL SALA MUNDIAL FEMENÍ

Catalunya sabrà avui si accedeix als quarts de final

Cau golejada 1-6 davant d’Argentina i depèn d’aquest equip per classificar-se || Necessita que les sud-americanes guanyin o empatin

Una de les jugades del partit d’ahir entre les seleccions de Catalunya i Argentina.JOAN BOVÉ

La selecció catalana femenina de futbol sala haurà d’esperar fins a avui per saber si es classifica per als quarts de final del Campionat del Món, que es disputa aquesta setmana a Balaguer, després de caure derrotada ahir per Argentina per un contundent 1-6.

Les argentines, que es van mostrar molt superiors durant tot el partit, es van avançar en el marcador al minut 4 del primer temps amb un gol de la jugadora Ana Ontiveros, que va estar molt activa durant tot el partit.

Un minut més tard, Mailen Romero s’avançava a la defensa catalana amb un fort pressing per emportar-se la pilota i anotar el segon gol de les sud-americanes.

L’equip argentí dominava a plaer i les catalanes no aconseguien trenar cap jugada de perill. Les albicelestes, amb una bona preparació física i una tècnica exquisida, es van passejar per la pista en els primers vint minuts. Així, al minut 14, ampliaven diferències amb un tercer gol, obra de Florencia Arce, que va enganyar la portera Laia, la qual no va poder evitar el gol. Amb el 0-3 es va arribar al descans.

A la represa, les catalanes van intentar pressionar més a mitja pista, però les argentines no es van deixar sorprendre i, al minut 13 de la segona part, Estefanía Banini aconseguia el quart gol.

Catalunya anotava el gol de l’honor un minut més tard, obra d’Adriana Pérez, però duraria poc l’alegria local, ja que, en el 17 i en el 18, Banini i Ontiveros col·locaven el definitiu 1-6 en el marcador.

Ara, el combinat català haurà d’esperar a conèixer el resultat del partit que disputaran avui França i Argentina. Una victòria de les sud-americanes o un empat classificaria les catalanes per als quarts de final com a segones de grup. Però, en cas de victòria francesa, les catalanes haurien d’esperar al goal average del grup per saber si passen o no. L’Argentina-França es disputarà aquesta tarda a les 17.00 hores.