SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

El Barça copa l’onze ideal del segle de la UEFA

Puyol, Piqué, Iniesta, Messi i Xavi figuren en el millor equip de la Champions

La plantilla va celebrar ahir el Dia Mundial de la Infància rebent un grup de nens a l’entrenament.

La plantilla va celebrar ahir el Dia Mundial de la Infància rebent un grup de nens a l’entrenament.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona és l’equip amb més representació de jugadors a l’onze ideal de la UEFA corresponent al segle XXI, segons les vegades que han estat seleccionats en les setze edicions que el màxim organisme del futbol europeu ha elaborat el millor equip de l’any. Coincidint amb l’inici de l’elecció dels més destacats de l’actual 2017, la UEFA ha publicat al seu web un onze dels jugadors amb més designacions des del 2001, entre els quals es troben cinc blaugranes. Carles Puyol, Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Leo Messi i Xavi Hernández, ara a les files de l’Al-Saad, són els blaugranes inclosos en aquesta relació, entre els quals també es troba un altre ex del Barça com és el francès Thierry Henry.

Del Reial Madrid, només dos jugadors figuren entre els onze més votats de la història, en concret, Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo, mentre que l’exmadridista Iker Casillas ocupa el lloc de porter d’aquest equip galàctic, que completen l’alemany Philip Lahm, del Bayern de Munic, i Steven Gerrard, del Liverpool.

Cristiano Ronaldo és el que ha aparegut a l’equip ideal de la Lliga de Campions en més ocasions (en la seua època al Manchester United i ara, al Madrid), amb onze, tres més que Messi, mentre que a continuació apareixen, amb sis designacions, Casillas, Puyol, Ramos i Iniesta. La setmana que ve es coneixeran els noms dels integrants del millor equip de la Champions del 2017.

tracking