SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida donarà 2 baixes i farà tres fitxatges per reaccionar

Busca un davanter i dos centrecampistes, un de defensiu i un altre d’ofensiu

Gerard Albadalejo donant instruccions dissabte a València.

Gerard Albadalejo donant instruccions dissabte a València.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu té la intenció de prendre mesures dràstiques i donar de baixa dos jugadors de la plantilla a més de fer tres incorporacions, comptant la fitxa lliure que hi ha, per reforçar l’equip i buscar la reacció després que acumula cinc jornades de Lliga sense guanyar (a més del partit de Copa davant de la Reial Societat que és una altra història al tractar-se d’un Primera) en les quals ha sumat 2 punts dels 15 possibles.

El club, que ja havia activat les gestions per contractar un davanter, treballa també en la incorporació de dos reforços al centre del camp, un de caràcter defensiu i un altre d’ofensiu, sobretot després de la derrota contundent de dissabte a València per 3-0.

El Lleida, que no necessita esperar que s’obri el mercat d’hivern ja que té una fitxa lliure, podria fer una primera incorporació ben aviat. Això sí, s’ha de tractar d’un futbolista de més de 23 anys, que tingui fitxa professional i que es trobi sense equip.

Pel que fa a les altres dos incorporacions, que vindran precedides lògicament de dos baixes de jugadors de la plantilla que no responen al rendiment que s’esperava d’ells, no corren tanta pressa, però la intenció és també que s’incorporessin abans que s’obri el mercat d’hivern l’1 de gener perquè la seua adaptació sigui més ràpida. L’objectiu és que tots els reforços estiguin disponibles el dia 7 de gener quan el Badalona visitarà el Camp d’Esports en l’inici de la segona volta.

Des del club lleidatà no es considera que l’actual mala dinàmica sigui tant per culpa del cansament de la plantilla, perquè s’entén que Gerard Albadalejo ha gestionat bé les rotacions, sinó per la falta de rendiment de jugadors concrets, que no estan tenint minuts perquè s’esperava més d’ells, i les carències davant del gol amb quatre partits seguits ja sense marcar.

tracking