SEGRE

DEPORTES

A buscar el bitllet i el primer lloc

El Barça en té prou amb un empat avui a Torí davant la Juventus per certificar el seu doble objectiu || Valverde resta importància a l’absència de la foto de la renovació del contracte de Leo Messi

Gerard Piqué i Luis Suárez, durant l’entrenament d’ahir a Torí.

Gerard Piqué i Luis Suárez, durant l’entrenament d’ahir a Torí.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona buscarà aquesta nit (20.45 hores/beIN Sports) a Torí, on la Juventus no perd en competició europea des del 2013, el punt que li falta per certificar la classificació per a vuitens de final de la Lliga de Campions com a primer de grup. El Barça torna a l’estadi torinès, on el curs passat va viure un dels pitjors moments de la temporada, al caure 3-0 en l’anada dels quarts de final, resultat que va ser definitiu, ja que al Camp Nou no va poder passar del 0-0, que va significar la seua eliminació. Ernesto Valverde es va referir en la roda de premsa d’ahir a aquest duel. “He vist aquest vídeo, no només ara sinó també quan vaig firmar amb el Barça o vam jugar contra ells a Nova York o a Barcelona, estic cansat de veure’l. Ho tenim en compte, ells aquí són un equip fort, amb una entrada molt forta al partit, i hem d’estar preparats”, va manifestar.

Aquesta temporada va ser el Barça que va guanyar el duel previ, al Camp Nou, també per 3-0, i és la Juve que podria buscar ara la revenja, ja que es juguen també passar a la ronda següent. “Quan un equip d’aquest nivell perd, vol refer-se com més aviat millor. Penso que per la Champions i la necessitat del resultat, i treure’s aquest pes de sobre, els fa una mica més perillosos, però estem preparats”, va reiterar el tècnic.

Malgrat que el conjunt italià no passa pel seu millor moment, ni a Europa ni a la seua Lliga, espera “la millor Juve, és la idea que tenim. Al seu estadi és molt forta, gran qualitat davant i, a més, genera moltes ocasions, crec que és el màxim golejador de la seua Lliga. Sabem de la necessitat que tenen de la victòria. Nosaltres també, perquè al final volem guanyar”, va recordar sobre les intencions del seu equip, encara que amb un empat en té prou. “Un xoc d’estils”, va augurar. “No estem pensant gaire més enllà que no sigui classificar-nos. Encara no ho estem i això passa per aquest partit”.

D’altra banda, no va voler entrar a valorar per enèsima vegada l’absència de la foto de la renovació de Leo Messi. “No sé quina importància he de donar a això de la foto, està amb nosaltres i això és el que ens interessa. De vegades, comencem a pensar més del compte quan no passa res. Pensarem en el dia de demà i a deixar-nos d’històries”, va etzibar.

tracking