SEGRE

FUTBOL SALA MUNDIAL FEMENÍ

Catalunya accedeix als quarts i s'enfrontarà a la favorita, Brasil

Una acció del partit entre Itàlia i Sud-àfrica disputat ahir.

Una acció del partit entre Itàlia i Sud-àfrica disputat ahir.JOAN BOVÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de Catalunya s’enfrontarà a la del Brasil en els quarts de final del Campionat del Món de futbol sala femení que se celebra aquesta setmana, fins dissabte, a la capital de la Noguera.

L’equip català, que havia deixat la seua classificació en l’aire dilluns al ser golejada per Argentina (1-6), va veure com el seu botxí feia el mateix amb França.

Les catalanes van passar ronda gràcies a la victòria de les argentines per 8-1 davant de les franceses

La clara victòria de les sud-americanes sobre les franceses ahir per 8-1 va fer que Catalunya accedís als quarts de final com a segona de grup i els emparellaments han volgut que el conjunt que entrena Cristian Roldán s’enfronti ara a una de les favorites a adjudicar-se el Mundial, com és la potent selecció del Brasil. Un dur escull per a les catalanes, a les quals els serà molt complicat accedir a les semifinals de la competició. Aquest partit serà el que tancarà la jornada demà dijous i començarà a les 21.00 h.

Pel que fa a la resta dels aparellaments d’aquests quarts de final, van quedar així: Argentina-Suïssa (15.00 h), Paraguai-Itàlia (17.00 h) i EUA-Colòmbia (19.00 h).

Pedrerol acusa el Mundial femení de fer política El periodista esportiu Josep Pedrerol va criticar ahir el Mundial de Balaguer. Al programa Jugones que presenta a La Sexta va criticar la politització que, segons ell, es va fer durant la inauguració del campionat, a més d’emetre fragments del parlament de l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, en el qual va recordar els presos polítics. També va destacar els crits proindependència i els cartells al pavelló que donen la benvinguda a la República catalana. En la introducció a la notícia, Pedrerol va lamentar que es faci política amb l’esport.

tracking