Empat èpic del Sevilla, que al descans perdia 0-3 contra el Liverpool

Es jugarà a l’última jornada el pas a vuitens

Joe Gomez i Nolito, en una jugada del partit d’ahir.

Joe Gomez i Nolito, en una jugada del partit d’ahir.EFE

El Sevilla i el Liverpool van empatar un partit frenètic al Sánchez Pizjúan (3-3), que va viure amb suspens el que succeïa a la gespa fins a l’últim sospir del matx. Un empat que deixa tots dos equips amb els deures per fer per passar a vuitens a l’última jornada.

El conjunt anglès es va passejar durant la primera meitat i va marxar al descans amb un 0-3 que semblava decisiu, gràcies als gols de Firmino, en dos ocasions, i Mané. Tanmateix, el Sevilla va reaccionar a la segona meitat, agafat principalment a Ben Yedder, que també en dos ocasions (a la segona, des del punt de penal) va retallar distàncies en el marcador donant vida a un equip que creia en la remuntada. De tal manera que, a l’últim minut del partit, Pizarro, en una jugada embolicada, va enviar la pilota al fons de la xarxa i va col·locar el 3-3 definitiu que manté el Sevilla amb opcions de classificar-se per als vuitens de final a l’última jornada.

Complia el Sevilla un any sense perdre al seu estadi, quan ho va fer davant la Juventus de Torí també a la Lliga de Campions, i semblava que anava a trencar la ratxa, però va arribar un empat inesperat pel que sembla en el primer període i el tècnic alemany Klopp haurà de tornar a esperar per guanyar contra el Sevilla, al qual ja s’ha enfrontat en set ocasions, amb tres derrotes i quatre empats.