SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Aquests són els davanters que podria fitxar el Lleida

L’exblau no compta amb minuts al Llorca i el segon, tampoc a l’Albacete

Quim Araujo, en un partit amb l’Albacete.

Quim Araujo, en un partit amb l’Albacete.WWW.QUIMARAUJO.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El basc i exjugador blau Haritz Albisua i el català Quim Araujo, que no compten amb minuts al Llorca i l’Albacete –a Segona A–, respectivament, són dos dels centrecampistes que sondeja el Lleida Esportiu de cara a reforçar-se en el mercat d’hivern. Mentrestant, la direcció esportiva del club, que lidera Jordi Esteve, intensifica les gestions per contractar un davanter.

Albisua, que ja va estar cedit al Lleida la segona volta de la temporada passada, és de sobres conegut per l’afició blava. Jugador de gran envergadura (fa 1,90 metres d’alçada) i de 25 anys, és un centrecampista molt complet, que dóna equilibri i consistència a l’equip espavilant-se al davant dels dos centrals i domina el joc aeri. No li costaria adaptar-se a l’equip, i això és un gran avantatge, ja que el club busca jugadors que donin rendiment immediat per sortir de la mala ratxa de resultats.

Pel que fa a Quim Araujo, és un futbolista totalment diferent d’Albisua. L’anomenen el Mag, la qual cosa ja dóna una pista que és un futbolista de tècnica depurada. És un migcampista creatiu amb vocació ofensiva, que pot jugar com a ganxo del punta. És veterà (29 anys) i ha passat per nombrosos equips, entre els quals destaquen Sant Andreu, Compostel·la, Eldenc i València Mestalla.

Ara, a l’Albacete, no disposa de gaires minuts, però ja ha deixat el segell que denota la seua qualitat, per exemple, en el gol que va suposar el primer triomf de l’equip manxec en la tornada a Segona A. El problema és que es tracta d’un jugador cotitzat a Segona B i el Múrcia sembla que té avantatge sobre el Lleida a l’hora d’incorporar-lo com a cedit al gener. El que és indiscutible és que seria un fitxatge de luxe.

Quant al davanter, que és el tercer fitxatge que en principi es planteja el Lleida, hi podria haver un desenllaç més ràpid. En aquest sentit, el club lleidatà té previst reunir-se en les pròximes hores amb els representants d’un jugador amb qui es negocia des de fa un cert temps. És ara mateix la primera opció i tot dependrà de si quallen les negociacions en l’esmentada reunió. El club, per si de cas, ja està preparat per obrir altres fronts.

El club s’adhereix contra la violència a les dones El Lleida Esportiu s’ha adherit a la campanya “Per una Catalunya lliure de violències sexuals #JOTAMBÉ”, promoguda per l’Institut Català de les Dones en el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència sobre les Dones, el dissabte dia 25. Per aquesta raó, aprofitant el partit contra l’Hèrcules (20.00 hores), la triatleta lleidatana Eva Ledesma llegirà un manifest, acompanyada de la presidenta de l’associació Dona Balàfia, Jos Farreny. Aquest escrit ha estat redactat per la periodista Mònica Planas.

tracking