SEGRE

SOLIDARITAT

L'exjugador del Lleida Bruno Saltor s'uneix al projecte solidari de Mata 'Common Goal'

Es comprometen a donar, almenys, el 1 % del seu sou a obres benèfiques.

L'exjugador del Lleida Bruno Saltor s'uneix al projecte solidari de Mata 'Common Goal'

L'exjugador del Lleida Bruno Saltor s'uneix al projecte solidari de Mata 'Common Goal'EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espanyol Bruno Saltor s’ha unit aquest dijous al projecte del seu compatriota Juan Mata 'Common Goal', mitjançant el qual els futbolistes implicats es comprometen a donar, almenys, el 1 % del seu sou a obres benèfiques.

Saltor, actual jugador del Brighton Albion de la Premier League, es converteix en el jugador número 24 de la iniciativa, en què estan implicats, entre altres, els alemanys Hummels (Bayern Múnich), Serge Gnabry (Hoffenheim) i Dennis Aogo (Stuttgart), les nord-americanes Alex Morgan (Orlando Pride) i Megan Rapinoe (Seattle Reign) o l’italià Giorgio Chiellini (Juventus).

El defensa de 37 anys, exjugador de l’Espanyol, Nastic de Tarragona, Lleida, Almeria i València, disputa la seua sisena temporada en el Brighton, amb el que va aconseguir l’ascens a la Premier League el curs passat.

Bruno va coincidir amb Mata al València i s’ha convertit en el quart espanyol en incorporar-se al programa, després que el passat 23 d’octubre les jugadores Olga García (Barcelona) i Vero Esvoranc (París Saint Germain) anunciessin el seu compromís amb la causa solidària.

tracking