TENIS TAULA INTERNACIONAL

El DKV Borges encaixa una dura derrota a l’ETTU Cup

Acusa les baixes de Duran i Monzó i perd 3-0 a la pista de l’Istres francès

Un dels partits que va disputar ahir el DKV Borges a la pista de l’Istres francès.SEGRE

El DKV Borges té molt complicat seguir endavant a l’ETTU Cup, després que ahir perdés per 3-0 a la pista de l’Istres TT francès al partit d’anada de la tercera ronda d’aquesta competició continental. L’equip de la capital de les Garrigues va acusar les baixes de Marc Duran i Oriol Monzó i no va aconseguir guanyar cap set, de manera que al partit de tornada, que es jugarà el 16 de desembre a les Borges Blanques, haurà de guanyar també per 3-0, però el rival ha de sumar menys dels 72 punts que van anotar ahir els tres jugadors de l’equip lleidatà, que van perdre els tres partits per 3-0. Difícil, tot i que no impossible, però s’ha de tenir en compte que els francesos no van fer jugar ahir el seu millor home. En absència de Duran i Monzó, que són a la Xina competint a la Copa del Món, en el primer partit Paul Gauzy va derrotar David González per 3-0, en un duel en què el lleidatà només va poder plantejar dificultats al rival en el tercer set. Els parcials van ser 11-4, 11-4 i 14-12.

La millor carta del DKV Borges, el xinès Fan Chuang Wei, també va sucumbir al seu partit. En el seu cas ho va fer davant de Konstantinos Papageorgiou, que el va derrotar 3-0 amb parcials de 13-11, 11-7 i 12-10. Finalment, Josep Lluís Andrade tampoc va poder sumar cap set davant de Benjamin Brossier, que el va derrotar 3-0 amb parcials de 12-10, 11-8 i 11-6. Tampoc va poder jugar el quart home de l’equip de Superdivisió, Dani Torres, que es troba actualment exercint de seleccionador estatal en un torneig internacional.

El partit de tornada es jugarà dissabte 16 de desembre a les 17.00 hores. El DKV ja podrà comptar amb l’equip al complet, però serà molt difícil remuntar un resultat tan dur com el que va encaixar ahir el club lleidatà. Fins ara, el DKV ha superat dos rondes, les dos en fase de grups de quatre equips. D’altra banda, l’ETTU Cup arriba avui a Balaguer. L’equip femení del Villart Logístic CTT Balaguer rep a la seua pista el Budaörsi Sport Club d’Hongria, en un partit previst a partir de les 11.00 hores.

Les lleidatanes van quedar exemptes de la primera ronda d’aquesta competició i a la segona es van classificar com a primeres del seu grup.