SEGRE

HOQUEI INTERNACIONAL

L’ICG Software rep avui el Walsum alemany a la Copa de la CERS

Partit de tornada, després del 3-5 de l’anada

La plantilla de l’ICG Software juga avui a la seua pista.

La plantilla de l’ICG Software juga avui a la seua pista.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software afronta avui a la seua pista de l’Onze de Setembre el partit de tornada dels setzens de final de la copa de la CERS. Rep a les 20.00 hores el RESG Walsum alemany amb avantatge, després de la victòria per 3-5 que va obtenir en l’enfrontament de l’anada, encara que el tècnic lleidatà, Albert Folguera, no vol la més mínima confiança, tenint en compte que, a més, la setmana que ve l’espera un doble compromís de Lliga, dimecres a la pista del Palafrugell i diumenge que ve de nou a casa davant del Vendrell.

“És un partit que ens hem de prendre molt seriosament, perquè ja vam veure a l’anada que no és un equip fàcil”, advertia Folguera. “Malgrat el 3-5, ens va costar molt guanyar allà i ja tenim l’experiència que se’ns pot complicar en qualsevol moment. Hem d’intentar resoldre-ho com més aviat millor per poder repartir minuts entre els jugadors”, va afegir.

Albert Folguera demana a la plantilla que no es confiï, malgrat el resultat favorable d’Alemanya

Folguera està satisfet del bon inici de temporada –l’equip va quart a la Lliga– i espera mantenir aquesta bona trajectòria. “Anem bé, estem fent bé les coses, però hem de mantenir la concentració i continuar treballant com fins ara. És veritat que a la Lliga podríem tenir algun punt més, però també ho és que en podríem tenir algun menys. Crec que estem on hem d’estar”, afegeix.

De cara a aquest encontre, Folguera ha convocat també Darío Giménez, convalescent d’un cop al dit de la mà, però la idea és reservar-lo i no forçar-ne la reaparició. El tècnic també espera el recolzament del públic. Es tracta d’“un partit de competició europea, davant d’un equip alemany, i sí que m’agradaria que a les grades hi hagués la quantitat més gran possible de seguidors”.

tracking