SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Continuen de pega

El Lleida millora el joc al segon temps però no és suficient i no passa de l’empat sense gols amb un defensiu Hèrcules || Tan sols una rematada de Fernando Pumar va suposar l’única ocasió

Javi López supera un jugador de l’Hèrcules.

Javi López supera un jugador de l’Hèrcules.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida continua immers en una espiral de mals resultats i, en un buit Camp d’Esports i en una gèlida nit, no va passar de l’empat (0-0) davant d’un Hèrcules que va anar de més a menys i que va jugar tota la segona meitat pràcticament tancat al seu camp davant d’un equip que ho va intentar, sí, però que va confirmar el divorci amb el gol.

Els d’Albadalejo han sumat tan sols tres punts dels últims 18 possibles i acumulen cinc partits sense veure porteria i sis sense guanyar. Això significa que continua descendint a la classificació cap a la zona mitjana-baixa, allunyant-se cada vegada més de les posicions de play-off. El partit davant dels alacantins, que tampoc estan travessant el seu millor moment, no va començar bé.

El Lleida, que aquesta vegada va provar amb Iván Agudo de nou, va arrancar molt imprecís i es va veure ofegat per la pressió d’un Hèrcules que semblava voler resoldre el duel per la via ràpida. Nieto (5’) i Cerdá (7’) ho van intentar abans que al quart d’hora Gaspar posés el cor en un puny als escassíssims aficionats que van acudir a presenciar el partit, amb una rematada a boca de canó a la qual va respondre Diego Rivas amb una mà salvadora.

Els d’Albadalejo es van despertar al tall de la mitja hora però només van connectar amb una bona rematada de Javi López –el millor ahir dels blaus–, que va impactar en un defensor visitant abans d’anar-se’n a córner.

Al segon temps, tanmateix, el Lleida va millorar notablement en relació amb els primers 45 minuts i va acabar tancant al seu camp un Hèrcules que cada cop es mostrava més conservador i recorria a una falta rere l’altra –fins a 14 va cometre en aquest període– per frenar els lleidatans, que van tenir els millors minuts entre el 52 i el 68, en què a més de forçar córners van tenir les millors ocasions per desnivellar el marcador en rematades de Javi López (50’) i Jorge Félix (54’ i 67’) que es va inventar, en un rebuig al límit de l’àrea, una espectacular xilena que va sortir fora per poc.

Tot i així, la millor ocasió lleidatana la va tenir Fernando Pumar al 52. Una de les innombrables faltes provocades per l’Hèrcules, ara lateral, va ser botada impecablement per Javi López al cap de l’ahir lateral, però el seu cop, quan s’enfilava cap a la xarxa, es va trobar amb la mà de l’insegur Falcón, que va poder enviar la pilota a córner. A partir d’allà, el Lleida també es va refredar, tot i que va seguir lluitant fins al final, i no va tornar a fer sensació de perill fins al 78, quan Eneko no va arribar per poc a una altra falta lateral treta per López.

L’Hèrcules es va estirar una mica cap al final però tan sols va aconseguir connectar, en una altra falta lateral, un cop de cap del central Samuel Checa, a servei de Pepelu, que va aturar amb seguretat el porter Diego Rivas al costat del pal. Un punt, però el Lleida segueix sense guanyar.

Javi López supera un jugador de l’Hèrcules.

Javi López supera un jugador de l’Hèrcules.ITMAR FABREGAT

Javi López supera un jugador de l’Hèrcules.

Javi López supera un jugador de l’Hèrcules.ITMAR FABREGAT

tracking