HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Un Vila-sana molt efectiu suma un nou triomf

Les lleidatanes van exhibir efectivitat en atac.

Les lleidatanes van exhibir efectivitat en atac.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana continua amb la bona ratxa de resultats i ahir va sumar davant del Bigues i Riells una nova victòria que li va permetre pujar a la tercera posició de la taula. A més, amb aquest resultat les del Pla d’Urgell mantenen la imbatibilitat a casa i encadenen el tercer triomf consecutiu.

El matx va començar de forma molt igualada, amb els dos equips temptejant el rival a base de contraatacs. L’equilibri també es va mantenir en el marcador fins a l’últim minut de la primera meitat, quan la local Maria Porta es va avançar a la defensa visitant per culminar una gran jugada que avançava el seu equip.

A la represa, el partit va continuar amb la mateixa tònica, amb els dos equips mostrant un bon joc. Tot i així, en el minut 35, el Bigues i Riells va perdonar una falta directa que podria haver significat l’empat, mentre que el Vila-sana no va perdonar la seua oportunitat tres minuts més tard quan Victòria Porta va augmentar l’avantatge en el marcador. El 2-0 va ser un dur cop anímic per a les visitants, que es van desconnectar del partit. El Vila-sana, per la seua part, no va desaprofitar els moments de debilitat visitants i va fer pujar el 3-0 per mitjà de Marta Vieira.

Amb el partit ja trencat, el Bigues i Riells va retallar distàncies inaugurant el seu caseller, però dos gols més de les locals van neutralitzar qualsevol intent de reacció vistitant.

Malgrat el marcador final, Jordi Capevila, entrenador del Vila-sana, va reconèixer que el resultat final “ha sigut més unflat del que s’ha vista a la pista. La diferència és que hem estat més encertades en l’acabament”.