EL MILLOREL PITJOR

Segona derrota de l’Alpicat

Els de roig van entrepussar davant del Vila-seca i sumen cinc jornades sense conèixer la victòria || Els homes de Jordi López ho van intentar, però la falta de gol va tornar a ser el gran problema

Un jugador de l’Alpicat es disposa a xutar a porteria davant de la pressió d’un contrari.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat no va tenir el seu dia i va caure davant del Vila-seca per un solitari gol de Llastarri a pràcticament la primera pilota que va tocar. Els de roig van ser millors a la primera part i es van poder avançar a la segona. Fins i tot podrien haver empatat, si l’últim xut del partit, obra d’Egea, no hagués estat rebutjat pel travesser. Al final, derrota davant d’un rival que no havia guanyat encara davant l’afició i que deixa l’Alpicat amb 19 punts i cinc partits sense guanyar.

La primera part va començar amb bones sensacions per a l’Alpicat. Ja al minut 6, Juanjo ho intentava amb un xut massa creuat i, poc després, el mateix Juanjo feia lluir-se Ríos per evitar el gol de l’Alpicat. En el 20 va ser Xavi Gomà el que disparava i el porter local enviava la pilota a córner. En aquesta primera meitat, l’Alpicat va tancar el Vila-seca, però el gol no arribava i els locals van aconseguir mantenir l’empat fins a arribar al descans.

En canvi, la represa va començar de manera radicalment diferent. Una bona acció entre Raúl López i Dean acabava amb un xut perillós que Crisos va aturar amb problemes. El Vila-seca va començar a dominar el joc i buscava amb insistència la porteria de Crisos, encara que Vendrell va tenir l’oportunitat en una pilota que ell mateix havia recuperat, però no la va encertar davant de la sortida de Ríos. Va ser una de les accions més clares del conjunt de Jordi López Mena, que seguia patint. La davantera del Vila-seca continuava rondant l’àrea lleidatana, però Crisos salvava el perill. I en el minut 69 va arribar una de les jugades més polèmiques del partit. Nisos treia un córner al segon pal i Ríos blocava la pilota sobre la línia, generant dubtes sobre si havia entrat o no. El col·legiat no ho va concedir, malgrat les protestes dels jugadors de l’Alpicat. El partit estava trencat i podia passar qualsevol cosa, però, al final, va caure del costat dels locals. Va perdre l’Alpicat la pilota en una contra i ho va aprofitar Llastarri per obrir el marcador amb un bon xut des de fora de l’àrea (1-0). No es va rendir l’Alpicat, que encara va tenir dos clares ocasions per empatar. La primera, amb un fort xut de Juanan, que va posar en un compromís Ríos, i l’última, amb una rematada de cap que es va estavellar al pal abans de sortir fora. Al final, derrota i mal sabor de boca a Alpicat.