SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

L’ICG es juga en 25 dies el seu

Abans de l’aturada nadalenca jugarà 7 partits, entre els quals l’anada de la CERS

L’equip llistat té al davant un mes molt exigent.

L’equip llistat té al davant un mes molt exigent.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software Lleida tindrà un mes d’allò més frenètic, en el qual es jugarà bona part de les seues aspiracions a la Lliga, la Copa del Rei i Europa. I és que en 25 dies, que és el que falta fins a l’aturada de les festes de Nadal, el conjunt d’Albert Folguera disputarà un total de set partits, entre els quals l’anada de la Copa CERS davant l’Igualada.

Actualment, l’ICG ocupa la cinquena posició de l’OK Lliga amb 14 punts, tres més que el primer equip que es troba fora de les vuit primeres places que donen dret al final de la primera volta a jugar la Copa del Rei, que precisament és el quadre de l’Anoia.

L’equip llistat s’enfrontarà a Palafrugell, Vendrell, Arenys de Munt, Caldes, Barça i Liceo

En el seu camí per estar de nou en el torneig del KO, els llistats s’enfrontaran a dos dels tres últims classificats i a quatre rivals directes, entre els quals els dos grans, Barça i Liceo.

L’ICG arrancarà el seu particular Tourmalet demà a la pista del Palafrugell, avantpenúltim classificat, per després rebre diumenge el Vendrell i visitar tres dies després, el 6 de desembre, l’Arenys de Munt, cuer de la categoria, just abans d’afrontar, el dia 9, l’anada de la Copa CERS a la pista de l’Igualada. Sense temps per reposar forces, els llistats rebran el dia 12 a casa el Caldes i tancaran l’any davant dels dos líders actuals, el Barça,que visitaran el divendres 15, i el Liceo, que jugarà a l’Onze de Setembre el 23. La primera volta la tancaran el 7 de gener a Reus i el 13 jugaran la tornada de la CERS. “Amb prou feines entrenarem perquè seran setmanes de doble partit, així que seran sessions de poca càrrega física i més tàctiques, ja que aquest mes ens ho juguem tot”, va reconèixer Folguera, que no vol marcar-se reptes més enllà del pròxim partit. “Anirem partit a partit perquè pensar més enllà ens genera una pressió afegida i no ens funciona”, va apuntar l’entrenador llistat.

tracking