MOTOCICLISME MOTOCRÒS

VÍDEO. Marc Màrquez inicia el seu campus a Rufea

Marc, durant la primera jornada de l’Allianz Junior Motor Camp.

Andorra va acollir aquest diumenge la Gala de la FIM (Federació Internacional de Motociclisme) en la qual es va premiar tots els campions del 2017. El gran protagonista va ser, un any més, Marc Màrquez. El campió de MotoGP va ser l’últim a aparèixer per l’escenari per recollir el guardó pel seu sisè Mundial, quart en la categoria reina, convertint-se en el pilot més jove a aconseguir aquesta gesta. “Estic molt orgullós d’estar amb aquests campions, que s’ho mereixen. He de donar les gràcies a tothom que m’envolta. Ha arribat el moment d’anar-nos-en de festa, que ens ho mereixem”, va fer broma a l’acabar la seua intervenció.

La jornada va ser d’allò més intensa per al de Cervera, ja que al llarg del dia van tenir lloc diferents activitats en què va participar de forma activa, com preparar entrepans per als fans o lliurar un premi a la millor iniciativa mediambiental. També van rebre premis, entre d’altres, el campió de Moto2 del 2017, Franco Morbidelli, i el de Moto3, Joan Mir, així com Toni Bou, de nou campió mundial de trial.

Després de la gala, Màrquez va assistir ahir a l’inici de l’Allianz Junior Motor Camp al circuit de Rufea, on una vintena de joves promeses aprendran al costat de l’hexacampió.