SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Borja Comenge: "Ens costa trobar la continuïtat"

Borja Comenge admet que el Prat “ha sigut clarament millor” || “El tercer quart, decisiu”

Brano Djukanovic porta la pilota davant de l’oposició de diversos rivals, en una acció del partit d’ahir.

Brano Djukanovic porta la pilota davant de l’oposició de diversos rivals, en una acció del partit d’ahir.AREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, no va tenir objeccions a reconèixer la superioritat del Prat a la segona part i va lamentar que l’equip continuï tenint tants alts i baixos durant el matx. “Cal felicitar el Prat. Han sigut clarament millors que nosaltres, per la qual cosa crec que el resultat és just”, va explicar.

“Ens ve passant en altres partits... Ens està costant trobar la continuïtat. A l’última sortida, a Ourense, en el primer quart vam passar de guanyar de tres a perdre de dotze, i sort que es va acabar el quart i després ho vam poder reconduir”, va admetre el tècnic.

Del xoc va dir que “a la primera part sí que s’ha vist un partit igualat, d’anada i tornada, entre dos equips endollats i amb una bona proposta, encara que els atacs s’han imposat a les defenses”, va explicar. “Però, després, l’inici del tercer quart ens ha marcat. Hem rebut un parcial molt dur i ja hem anat tot el partit a remolc, i ells sens dubte han sigut superiors. El marcador final, de 24 punts a baix, explica el que ha sigut el partit, encara que condicionat pels últims vint minuts, en els quals no hem estat bé”, va assenyalar.

Va lamentar que “una altra vegada hem tingut moments en els quals hem deixat de fer les coses bé i no hem pogut tornar al partit”, encara que també va admetre que “no tot ha estat per demèrits nostres, també han tingut mèrit ells en el que ha passat”.

També va voler veure coses positives en el seu equip. “No tot ho hem fet malament. Els primers vint minuts han estat bé. Però cal saber gestionar millor els mals moments que tenim”, va reconèixer.

tracking