SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“L'equip es mereix que l'afició vingui a aplaudir-lo”

Gerard Albadalejo demana una “gran entrada” demà davant la visita de l’Elx

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, va demanar a l’afició que acudeixi demà al Camp d’Esports, en l’important partit davant de l’Elx, per aplaudir l’equip i premiar-lo per la classificació per als vuitens de final de la Copa del Rei. Sobre això també va assegurar que qualsevol eufòria ha quedat ja oblidada i que l’equip únicament està centrat a millorar la dinàmica a la Lliga després de la gesta firmada a Anoeta. “És el moment que l’afició s’atansi i demanar que premiïn l’equip, perquè s’ho mereix. Espero una gran entrada. M’agradaria que hi hagués 2.000 o 2.500 espectadors i que aplaudissin l’equip i l’animessin. Un dels gols que marquem l’ha de fer l’afició”, va explicar el tècnic.

Encara que va incidir que l’eufòria està apartada, va admetre que eliminar la Reial Societat “és molt positiu per a tothom, per a l’equip, el club, l’afició, la ciutat... Hem fet un gran pas endavant en la nostra maduresa com a equip. Però cal continuar. Diumenge ens espera un partit molt difícil”.

També està convençut que l’equip no acusarà l’esforç físic. “El cansament passa ràpid amb una victòria així.”

Quant als tres gols marcats, després d’una ratxa de cinc partit a la Lliga sense marcar, va dir que “el que ens passa a la Lliga no és normal. Hem creat ocasions en tots els partits, però no hem marcat”.

“En canvi dimecres vam tenir molt encert. Fins i tot en el primer gol ens ajuda un defensa, que desvia la trajectòria de la pilota. Això és futbol. Sempre dic que guanyes o perds pels petits detalls. Ara hem de continuar amb la nostra línia. Afrontem un partit de Segona B i no podem cometre errors”, va afegir el tècnic.

Del triomf de dimecres no va voler destacar ningú en particular. “Tenim la sort de tenir un vestidor molt implicat en el projecte, gent que s’identifica amb el club, i això es veu reflectit al camp.”

També va recordar que el play-off continua a quatre punts. “Sempre dic que no s’ha de mirar la classificació. Es tracta d’anar sumant punts. Ser l’onzè o el vuitè –amb el qual estan empatats– ara no importa”, va concloure.

Gerard Albadalejo, ahir durant la compareixença davant els mitjans de comunicació.

Gerard Albadalejo, ahir durant la compareixença davant els mitjans de comunicació.

tracking