HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Empat cruel

El Vila-sana voreja la victòria a la pista del Vilanova, que aconsegueix la igualada a un minut del final || Les del Pla mantenen la tercera plaça a la classificació

El Vila-sana manté la tercera plaça amb l’empat a Vilanova.

El Vila-sana manté la tercera plaça amb l’empat a Vilanova.SEGRE

El Vila-sana va vorejar ahir la sisena victòria de la temporada a l’OK Lliga femenina, però un gol del Vilanova a un minut del final va impedir a les del Pla sumar els tres punts en una pista complicada (1-1).

Va ser un matx molt competit, amb constants alternatives i ocasions, en el qual qualsevol dels dos equips podria haver guanyat. El Vilanova, irregular a la seua pista, va ser el primer que va gaudir d’una clara oportunitat, amb un llançament de falta directa que les barcelonines no van aconseguir transformar. Les dos defenses van aconseguir mantenir les porteries a zero en els següents minuts i el Vila-sana també va tenir l’ocasió d’avançar-se en el marcador amb un penal que Victoria Porta no va aconseguir transformar. D’aquesta forma, tots dos equips van encarar el camí dels vestidors amb el marcador de 0-0, encara que les locals van tornar a disfrutar d’una falta directa. En el segon acte, el Vila-sana es va estirar molt més i als 37 minuts les del Pla van aconseguir avançar-se en el marcador. Vieira es va encarregar de transformar un penal amb què les del Pla se situaven amb moltes opcions d’aconseguir la victòria. Va ser llavors quan el Vilanova es va llançar a l’atac i va tenir més oportunitats. A 7 minuts per al final, Córdoba va tenir l’ocasió d’establir l’empat, però va fallar un penal i a 4:30 les barcelonines van tenir una nova opció amb un llançament de falta directa. Quan tot feia indicar que el Vila-sana s’emportaria la victòria, el Vilanova va aconseguir el gol de l’empat, obra de Miret, quan restava poc més d’un minut. Dissabte, el conjunt del Pla rebrà a la seua pista l’Alcorcón, equip de la zona baixa.