SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

L’ICG rep el Vendrell, un rival directe per la Copa

“És l’equip més fort al qual ens hem enfrontat”, diu Folguera

Roberto di Benedetto arrossega molèsties musculars.

Roberto di Benedetto arrossega molèsties musculars.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software Lleida rep aquest migdia (12.00) a l’Onze de Setembre el Vendrell, un duel pels llocs de la Copa del Rei que el seu tècnic, Albert Folguera, augura que serà “un partidàs”. “Dels equips amb els quals ens hem enfrontat fins ara, és el millor de tots. Ens hi juguem moltíssim i segur que serà un partit per disfrutar”, va apuntar l’entrenador llistat, que es va desfer en elogis cap al quadre tarragoní. “És un bloc de molt nivell, amb jugadors que han guanyat moltes coses. Hi ha campions d’Europa, de Lliga i de Copa del Rei, cosa que deixa clar del seu potencial”, va apuntar l’entrenador.

Per a Folguera, la clau del partit estarà “en els petits detalls” i confia que el seu equip doni la seua millor versió i que, sobretot, es mantingui amb opcions fins al final. “Serà difícil que algun dels dos equips aconsegueixi una renda dos gols, però si passa caldrà tenir molta paciència”, va indicar.

Precisament, l’ICG ha tingut en l’ansietat el seu principal handicap en els partits casolans, una cosa que, segons el parer de Folguera, “no es donarà davant del Vendrell perquè és un gran equip que segur que ens dominarà”, va concloure.

tracking