El Pardinyes femení cau golejat davant del Collerenc

Al descans el resultat ja era 5-0

Les lleidatanes van encaixar un sever correctiu.

Les lleidatanes van encaixar un sever correctiu.SEGRE

El Pardinyes va caure ahir golejat al camp del Collerenc (7-0) al firmar un partit desastrós. Les lleidatanes arribaven a Mallorca amb les baixes de dos porteres i de tres jugadores més que no van poder viatjar amb l’equip.

D’aquesta forma, el matx ja va començar malament per a les del Pardinyes. Dos errors en els primers minuts van marcar el desenllaç d’un duel que al descans ja anava 5-0. Rocío García, del Collerenc, va estar molt inspirada de cara a barraca durant tot el xoc i va acabar el partit amb cinc gols en el seu caseller. Ella mateixa va ser qui va inaugurar el marcador després d’interceptar una passada a la portera. Les locals també van fer mal des del córner, des del qual van anotar uns altres tres gols més que van sentenciar el matx.