HOQUEI OK LLIGA

Victòria contundent del Llista

Els jugadors de l’ICG Software fan broma al vestidor després d’aconseguir una important victòria.LLEIDA LLISTA

L’ICG Software va fer ahir un gran pas cap a la Copa del Rei, després d’imposar-se per 1-6 a la pista de l’Arenys de Munt, de manera que encadena cinc jornades sense perdre, en les quals ha sumat 11 dels 15 punts en joc. Amb aquesta victòria, més clara en el marcador que a la pista, l’equip d’Albert Folguera, que ha marcat 24 gols en aquests cinc partits, es consolida en la quarta posició de la taula classificatòria. Tres dies després de l’espectacular partit davant del Vendrell a l’Onze de Setembre (6-6), el Llista va tornar a anotar sis gols, que aquesta vegada sí que li van permetre sumar els tres punts. El duel va començar d’una forma excel·lent per a l’ICG. Andreu Tomàs, que ahir va firmar un hat-trick, va marcar el 0-1 als 5 segons. Però la primera part no va ser plàcida per als lleidatans, que ho van passar malament davant de l’Arenys i van tenir en Lluís Tomàs el millor jugador. L’equip es va retirar al descans amb aquest avantatge mínim (0-1).

Si la primera part va començar bé, millor ho va fer la segona. El Llista va encadenar tres gols i en menys de cinc minuts va trencar el partit, fent pujar en el marcador un 0-4 que va deixar molt tocat l’equip local. Van marcar César Candanedo, Darío Giménez i de nou Candanedo. Amb l’enfrontament sentenciat, dos nous gols d’Andreu Tomàs van deixar l’electrònic en un 0-6, a escassos cinc minuts del final. L’Arenys de Munt va anotar la diana poc després, però ja no hi va haver temps per a més i el Llista es va emportar un nou triomf per certificar la quarta posició (1-6). Al final del partit, Albert Folguera admetia que “és un resultat enganyós, perquè a la primera part ho hem passat molt malament i Lluís ens ha mantingut en el partit. Després sí, hem trencat el partit, però ha estat un matx complicat”.

Folguera dóna gran valor a la trajectòria, tot i que admet cansament després de tants partits seguits

Folguera, no obstant, creu que “té molt mèrit el que estem fent. Estem jugant molts partits seguits i el cansament es nota. Hem fet un pas important per a la Copa, però encara no hi ha res fet”, va sentenciar.