SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El DKV cedeix amb el líder

El CTT Borges perd el primer partit de la temporada, superat pel CajaSur Priego (1-4), que ha guanyat els nou enfrontaments que ha jugat || Oriol Monzó va sumar l’únic punt dels lleidatans

El Centre de Tecnificació de les Borges es va omplir per presenciar el partit entre els dos primers classificats de la Superdivisió.

El Centre de Tecnificació de les Borges es va omplir per presenciar el partit entre els dos primers classificats de la Superdivisió.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El DKV Borges va perdre ahir l’oportunitat de situar-se líder de la Superdivisió masculina de tenis taula. L’equip de les Garrigues va caure per 1-4 davant del CajaSur Priego, que d’aquesta manera va fer un gran pas cap al títol de Lliga. Els dos equips arribaven a aquest duel invictes. El conjunt cordovès, amb un balanç de vuit victòries en vuit partits, mentre que els lleidatans presentaven set triomfs i un empat. Una victòria ahir els hauria permès superar el CajaSur i situar-se líders. Però és l’equip de Priego el que surt reforçat, ara amb 3 punts d’avantatge sobre el DKV Borges.

En el primer partit Marc Duran va perdre per 1-3 davant del portuguès André Silva, que va ser ahir el millor dels seus. Va ser un enfrontament molt disputat, però que finalment va caure del costat visitant amb parcials de 12-14, 11-7, 10-12 i 4-11. Era llavors el torn del jove xinès, Fan Chuang Wei. Però en un altre duel molt disputat, tampoc va poder amb el també portuguès Diogo Ferreira, que va guanyar 1-3 amb parcials d’11-13, 11-5, 8-11 i 7-11. Va obrir la porta a l’esperança Oriol Monzó, que va jugar un partidàs davant del veterà Carlos Machado, que va acabar derrotant per 3-1, amb parcials d’11-5, 5-11, 11-6 i 11-6. Amb 1-2 va arribar el partit que va resultar decisiu. Fan Chuang Wei s’enfrontava a André Silva en un duel que va necessitar els cinc sets i en què Fan va tenir opcions, però no va rematar el rival. Va perdre el jugador del DKV per 2-3, amb parcials d’11-9, 8-11, 5-11, 11-5 i 5-11. Va tancar el partit Marc Duran, que ja no va poder fer res davant de Diogo Ferreira, que va guanyar 0-3 (7-11, 7-11 i 4-11), per col·locar l’1-4 en el marcador. El DKV Borges tancarà l’any dissabte que ve a casa davant de l’Istres en partit d’ETTU Cup amb 3-0 en contra de l’anada.

El Villart Logístic rep avui el Calella després de dos victòriesEl Balaguer Villart Logístic rep avui (12.00) el Calella en el derbi català de la jornada en la Superdivisió femenina, al qual les lleidatanes arriben després de dos victòries seguides en terres andaluses. El conjunt de la Noguera va guanyar a la pista del Priego i del Linares i es va situar en cinquena posició amb un balanç de cinc triomfs i dos derrotes. Per la seua part, el Calella és sisè amb quatre victòries i quatre derrotes. Per al Villart Logístic aquest serà l’últim partit de l’any en la Superdivisió, abans d’afrontar dissabte vinent dia 16 la tornada de la tercera ronda de l’ETTU davant el Budaorsi hongarès.

El Centre de Tecnificació de les Borges es va omplir per presenciar el partit entre els dos primers classificats de la Superdivisió.

El Centre de Tecnificació de les Borges es va omplir per presenciar el partit entre els dos primers classificats de la Superdivisió.ITMAR FABREGAT

tracking