SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida rebrà l'Atlètic a la Copa el dia 3 a les 19.00 hores

L’LFP dóna a conèixer els horaris dels partits d’anada de vuitens de final

El Lleida ja sap la data i l’hora per al pròxim partit de Copa al Camp d’Esports.

El Lleida ja sap la data i l’hora per al pròxim partit de Copa al Camp d’Esports.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida rebrà l’Atlètic de Madrid a la Copa del Rei el dimecres 3 de gener, en un partit que es disputarà a les 19.00 h i que retransmetrà beIN Sports. La Lliga de Futbol Professional (LFP) va fer públics ahir els horaris dels partits d’anada de la ronda de vuitens de final i el Lleida serà el primer dels tres equips catalans que segueixen vius a la Copa a jugar el partit, ja que l’Espanyol i el Barcelona ho faran l’endemà, dijous 4 de gener. El club té previst donar a conèixer el preu de les entrades i la campanya de venda la setmana que ve.

El Lleida-At. Madrid i el Formentera-Alabès seran els dos primers encontres de vuitens a disputar-se. El mateix dia 3, però a les 21.00 hores, es jugaran els partits Cadis-Sevilla i Las Palmas-València, i al seu torn el dia 4 a les 19.00 hores s’enfrontaran Celta-Barcelona i Leganés-Vila-real, i a les 21.00 es disputaran els dos últims partits, el Numància-Reial Madrid i l’Espanyol-Llevant.

El Lleida tornarà a tenir aquella setmana dos partits en quatre dies, ja que el dia 7 de gener rebrà el Badalona, en el primer enfrontament de la segona volta de la Lliga.

D’altra banda, l’autocar d’aficionats que organitza el club per assistir al duel de l’Olot-Lleida d’aquest diumenge sortirà a les 13.00 hores i té previst arribar a destinació a les 16.00. El partit és a les 17.00 hores.

El derbi entre el Lleida B i l’Alpicat es jugarà a l’Annex

El Lleida B, que aquest cap de setmana no té partit perquè no hi ha jornada a la Primera divisió Catalana, tornarà a l’Annex per jugar en aquest camp l’últim partit de l’any. Es tracta del derbi que enfrontarà l’equip d’Ismael Mariani amb l’Alpicat, que correspon a la jornada 15. Aquest duel es jugarà diumenge dia 17 a les 12.00 hores. Habitualment, el Lleida B juga els partits al Municipal de Gardeny. El Lleida B i l’Alpicat arriben a aquest enfrontament situats a la part alta de la classificació. L’Alpicat és el sisè classificat amb 22 punts, els mateixos que té el Lleida B, que és setè. Serà el segon derbi consecutiu per al filial, que el cap de setmana passat va derrotar el Borges Blanques per 3-1. Tots dos estan situats a quatre punts del cinquè, el Sants, i a sis del tercer, l’EFAC, que és el conjunt lleidatà més ben classificat.

tracking