FUTBOL

El Lleida decep a Olot

L’equip de Gerard Albadalajo perd 2-1 i encadena la seua vuitena jornada sense guanyar

El Lleida decep a OlotCARLES MIRANDA

El Lleida continua sense aixecar cap a la Lliga i aquesta tarda ha decebut a Olot, d'on ha surtit derrotat per 2-1 davant d’un equip situat en zona de descens i que només havia guanyat un partit en tota la temporada. Amb aquesta derrota, el Lleida encadena vuit partits de Lliga sense guanyar, en els que ha sumat només 4 dels 24 punts possibles i s’allunya cada vegada més de les posicions de play off.

El Lleida de Gerard Albadalejo ha tornat a patir a les accions d’estratègia i l’Olot ha marcat els seus dos gols de cap, cosa que està sent una carència de l’equip aquesta temporada. A la Lliga, 10 dels 18 gols que ha encaixat, han estat de cap i, afegint els partits de la Copa del Rei, són 11 de 21. Els tres últims gols, el de l’Elx i els dos d’aquesta tarda, han arribat d’aquesta manera.

L’Olot ha obert el marcador en el minut 25, amb un gol del seu pitxitxi, Marc Mas. El Lleida ha sabut reaccionar ràpidament i Jorge Félix, el pitxitxi dels lleidatans, ha anotat l’1-1 en el minut 29, en el que és el seu sisè gol a la Lliga. En la segona part s’ha tornat a avançar l’Olot, amb un gol de Roger en el minut 59 i el Lleida ja no ha trobat resposta, encaixant així la seua cinquena derrota de la temporada.

El Lleida tancarà l’any el pròxim cap de setmana rebent al Camp d’Esports al Sabadell de Toni Seligrat.