HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana segueix ferm a casa

Una jugada del partit que va enfrontar ahir el Vila-sana amb l’Alcorcón.

Una jugada del partit que va enfrontar ahir el Vila-sana amb l’Alcorcón.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana va haver de patir i esforçar-se al màxim per mantenir el ple de victòries a casa, cosa que va aconseguir després de derrotar per 2-1 l’Alcorcón en un partit molt travat que es va resoldre en els últims instants. Les jugadores del Pla d’Urgell han guanyat els cinc partits que han jugat davant l’afició i es consoliden a la zona alta de l’OK Lliga femenina.

L’Alcorcón, que va ser rival del Vila-sana en la pretemporada, tenia molt ben estudiades les lleidatanes, que va lligar de mans i peus gràcies a una pressió asfixiant, que dificultava el naixement de les jugades d’atac locals. Això va provocar que el partit fos poc vistós i amb escasses ocasions de gol. De fet, els dos gols de la primera part van arribar en accions a bola aturada. Victòria Porta va marcar l’1-0 en el minut 14 de falta directa i l’Alcorcón va empatar de penal en el 20, gràcies a l’encert d’Oara Bautista. Amb l’1-1 es va arribar al descans.

A la segona meitat, els dos equips van tenir l’oportunitat de marcar, de nou en accions d’estratègia, però sense encert. Pel Vila-sana, van fallar sengles faltes directes Victòria Porta i Marta Vieira, mentre que, per l’Alcorcón, va errar una altra falta directa Rocío Ailen Ramon. El partit semblava encaminar-se cap a l’empat, però, a poc més d’un minut per al final, Victòria Porta va tornar a mostrar el seu instint golejador i va anotar el 2-1 que deixava els punts a casa. Ja són 15 de 15. La setmana que ve visitaran el Palau de Plegamans per tancar l’any davant del Gijón.