SEGRE

FUTBOL BASE TORNEJOS

El FC Barcelona, campió del Memorial Yeray Darias

Va vèncer el València a la final i el Balaguer va ser eliminat a quarts

La família de Yeray Darias va fer la sacada d’honor a la final.

La família de Yeray Darias va fer la sacada d’honor a la final.GUIFRÉ RICART

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona es va proclamar ahir campió de la primera edició del Memorial Yeray Darias, al derrotar a la final el València per 3-1. El torneig, de categoria alevina, ha coincidit amb la sisena Copa Cases de Ponent i l’ha organitzat el CF Balaguer, en memòria del jugador, que va morir en accident l’1 de gener passat.

La família de Yeray Darias va fer la sacada d’honor a la final del torneig, en el qual han competit durant tot el cap de setmana trenta-dos equips, amb la presència d’alguns dels clubs capdavanters del futbol estatal. Tots els jugadors, a més, han lluït un braçalet amb el dorsal 4, que era amb el que jugava Yeray Darias. A més, els nens de l’Escola de Futbol del FC Balaguer van deixar anar globus als prolegòmens de la final.

Pel que fa a l’aspecte esportiu, després de la fase de grups que es va disputar dissabte, els principals favorits van aconseguir la classificació a vuitens. El Barça ha demostrat que és l’equip més fort, al guanyar tots els encontres i, a la final, per 3-1 el València.

A semifinals, el Barcelona havia deixat fora del torneig el Vila-real, al vèncer-lo també per 3-1, i per la seua banda el València va eliminar l’Atlètic de Madrid, malgrat que per poder aconseguir-ho va necessitar la tanda de penals.

Quant als representants lleidatans, l’equip que ha arribat més lluny ha estat el Balaguer A, que va caure eliminat ahir als quarts de final, amb l’Espanyol, Saragossa i Igualada. A la ronda de vuitens de final van caure la resta d’equips lleidatans que van superar aquest dissabte la fase de grups, el Balaguer C, el Bordeta i l’At. Segre. La intenció dels organitzadors, si la família així ho desitja, és donar continuïtat al torneig.

tracking