El Pardinyes cedeix un empat per la falta de gol

La falta d’efectivitat va condemnar el Pardinyes a l’empat.

La falta d’efectivitat va condemnar el Pardinyes a l’empat.LLEONARD DELSHAMS

El Pardinyes només va poder sumar un punt malgrat ser netament superior a un Peña Ferranca que va venir a defensar i va aconseguir sumar el primer empat en aquesta Lliga (0-0). Les lleidatanes venien de perdre de forma contundent davant del Collerenc i volien acomiadar-se de l’afició abans de l’aturada nadalenca amb una victòria. Així que l’encontre va començar amb un Pardinyes molt intens que buscava controlar la pilota i assetjant la porteria del Peña Ferranca. Les lleidatanes van començar a sumar ocasions però no encertaven en la rematada final.

La poblada defensa visitant tallava tot el que podia i si no era la seua portera la que impedia el gol. Amb el pas dels minuts, el Pardinyes va anar acumulant més gent a dalt però el gol no arribava. La superioritat era aclaparadora però la falta d’encert va tornar a impedir que les lleidatanes aconseguissin una victòria que van merèixer al llarg dels 90 minuts. El Pardinyes tanca la primera volta a la zona mitjana de la taula, amb 13 punts i algunes victòries de prestigi com la que va infligir a l’AEM. De cara a la segona volta, el tècnic David Viñes espera que “sumem més victòries perquè hem demostrat que podem competir contra tots i ja ens hem aclimatat a la categoria”.