SEGRE

LEB OR ACTEL FORÇA LLEIDA - CÀCERES

“Hem aprofitat la inèrcia de l'últim partit”

Comenge, molt satisfet per poder tenir tots els jugadors || “Ara és una altra cosa”, va dir

El club va presentar els equips de la base durant el descans - El Força Lleida va aprofitar el temps de descans del partit contra el Càceres per presentar els 166 jugadors dels catorze equips que formen la base (júnior A, júnior de primer any,  ...

El club va presentar els equips de la base durant el descans - El Força Lleida va aprofitar el temps de descans del partit contra el Càceres per presentar els 166 jugadors dels catorze equips que formen la base (júnior A, júnior de primer any, ...LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Borja Comenge, tècnic de l’Actel Lleida, es va mostrar molt satisfet per la victòria davant del Càceres, que dispara l’equip a la zona de play-off. “Hem estat els justos vencedors i per la diferència que reflecteix el marcador. Vam dir que volíem que el partit fos una continuació de l’últim partit a casa contra l’Araberri i així ha estat, hem aprofitat la inèrcia”, va assenyalar.

Sobre l’encontre, Comenge va explicar que “durant la primera meitat, hem aprofitat el nostre bon estat de forma i, després, ens ha costat una mica més tornar a tenir aquestes sensacions. L’últim quart ha servit perquè el partit es morís per inèrcia, no quedava gaire més”.

A més a més, en relació amb el fet que tots els jugadors de l’Actel Lleida van anotar davant els extremenys, el tècnic lleidatà va manifestar que “és una cosa positiva, però també hem de ser conscients que encara queden coses per millorar. Hem fet un pas endavant dominant el rebot, però hem de donar continuïtat a aquesta faceta. També vull pensar que a Derksen li queda molt marge de millora i que Karena no passa pel seu millor moment. Però la diferència més gran és que ara podem entrenar-nos tots, que els jugadors es poden centrar en el seu rol sobre la pista i que tenim sessions com un equip professional. Fins ara hem anat trampejant com hem pogut i el Càceres ha vingut aquí amb els problemes que teníem nosaltres fins fa ben poc. Han vingut castigats físicament”, va afegir Comenge.

Per la seua banda, Ñete Bohigas, tècnic del conjunt extremeny, va manifestar que “en vint minuts, ens hem quedat fora del partit, a l’estar més pendents de l’arbitratge que d’altres coses”.

tracking