Ponts cita l’elit catalana

Un centenar de pilots competeixen al XXXVIII Enduro del Segre, una de les cites clàssiques de l’any || Ramon i Jordi Quer, de Juneda, dominen en Elit

Ramon Quer, pilot de Juneda, es va imposar en categoria Elit.

Ramon Quer, pilot de Juneda, es va imposar en categoria Elit.MCSEGRE

El circuit del Bosquet, a Ponts, va acollir ahir una de les cites clàssiques del calendari motociclista i de les més veteranes, el XXXVIII Enduro del Segre, competició que organitza el Moto Club Segre i que ahir era també Campionat de Catalunya. En aquesta edició, es van donar cita un centenar de pilots, que van competir en un total d’onze categories.

En Enduro Elit van dominar els germans Ramon i Jordi Quer, de Juneda, que van ser primer i segon, respectivament, al davant d’Enric Francisco, i en Enduro 125 2 Temps, va guanyar Pau Tomàs, al davant de David Riera i Joel Vives.

Gerard Mercader va ser el guanyador en E-50 TT, i per la seua banda a la prova femenina la campiona va ser Aida Castro, que va superar Júlia Calvo i Alba Vilaplana.

Pel que fa a les categories Júnior, la victòria se la va endur Marc Flores en Open, davant de Carles Quer i Joan Aguilar, i de Martí Puig en Trofeu, al davant de Daniel Soriano i Adrià Sánchez. En Màster, el triomf se’l va emportar David Serra, al davant de Sergi Lasala i Joseo Marsal.

Finalment, en categoria Sènior B 2T, el triomf va ser d’Oriol Casany, amb David Martínez com segon; en Sènior B 4T, va guanyar Eric Augé, al davant de Sergi Casademont, i Dani Olles va vèncer en Sènior C 2T i Joan Hernández ho va fer en Sènior C 4T.