SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Rubín de Celis, centenari

El del planter assolirà aquesta xifra de partits amb l’Actel Lleida divendres a la pista del Melilla || Quart jugador d’un rànquing que lidera el capità Sutina

Marc Rubín de Celis defensa Guillermo Corrales durant el partit de diumenge al Barris Nord.

Marc Rubín de Celis defensa Guillermo Corrales durant el partit de diumenge al Barris Nord.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Rubín de Celis assolirà divendres a la pista del Melilla els 100 partits amb la samarreta de l’Actel Força Lleida, una xifra que fa molta il·lusió al del planter de 22 anys en la tercera temporada com a jugador del primer equip. “Per a un lleidatà, assolir aquesta xifra a l’equip de la teua ciutat és tot un orgull. Quan jugava al planter somiava debutar, però arribar als cent partits era molt llunyà”, assenyala Rubín de Celis, que va debutar el 16 de novembre del 2012 al Barris Nord contra l’Alacant.

El lleidatà és el quart jugador que assoleix els 100 partits en la curta història del club, després de Juampi Sutina, Alfons Alzamora i José Simeón. Als dos últims els pot superar en el rànquing durant aquesta temporada, un dels seus objectius. “Aquest és un dels objectius, que les lesions em respectin tot l’any i pugui jugar-ho tot. Encara que no m’agradaria mai superar Juampi, perquè així seguirem els dos sumant partits aquí”, diu Rubín de Celis, que afegeix que ha après de tots els companys que ha tingut al vestidor. “Des de Simeón, amb el qual he compartit més entrenaments, fins a Agustí Sans, que va ser-hi molt poc. De tots he après alguna cosa i el més important, amb tots he fet una amistat per a tota la vida.”

Sobre el seu millor record amb la samarreta de l’Actel, Marc es queda amb dos: el play-off contra el Palma i la tornada a les pistes després d’una greu lesió que el va tenir apartat 7 mesos. “Va ser més emocionant que el meu debut.” El pitjor va ser “el descens de categoria a les pistes, més que la lesió”.

Quant al futur, el del planter va dir que “m’encantaria seguir molts anys més al club i complir-ne 100 més”, a banda d’arribar a coincidir a l’equip amb el seu germà Àlex, de 14 anys, i que ara mateix està al planter del Joventut.

Derksen: “Per a mi és un nou començament, però aniré a totes”

Tim Derksen, que va debutar diumenge amb l’Actel Lleida al superar una lesió al peu, va dir que “per a mi és un nou començament”, encara que el nord-americà va assenyalar que no es reservarà i no pensa en una possible recaiguda. “Des que vaig deixar de sentir dolor, no hi vaig pensar més i em vaig centrar a tornar a jugar. Em vaig preparar mentalment per tornar i fer-ho al millor possible”, va afegir Derksen, autor d’11 punts contra el Càceres.

tracking