SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Toc a la plantilla

El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, va advertir l’equip que ha de reaccionar ja || Jugadors i tècnics van estar reunits durant quatre hores

La derrota del Lleida a Olot ha disparat les alarmes.

La derrota del Lleida a Olot ha disparat les alarmes.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La derrota del Lleida al camp de l’Olot (2-1), que suposava encadenar vuit jornades sense guanyar, ha disparat les alarmes al club, per la qual cosa el director esportiu, Jordi Esteve, es va reunir dilluns al vestidor amb jugadors i tècnics per exigir-los una reacció que torni a posar l’equip en la lluita pel play-off. Esteve els va parlar en termes molt clars advertint-los de possibles canvis a la plantilla si no es produeix la reacció. Després de la seua xarrada, el director esportiu va abandonar el vestidor i jugadors i tècnics van mantenir una xarrada per espai d’unes quatre hores, en la qual tots van poder donar la seua opinió sobre el que li suceeix a l’equip, que només ha sumat quatre punts dels últims 24 en joc, després d’haver mantingut una bona trajectòria en l’inici de Lliga que els va portar a situar-se en la tercera posició de la taula.

En la llarga reunió, el tècnic, Gerard Albadalejo, va reiterar davant dels seus jugadors l’enorme enuig que ja va mostrar públicament després del partit en la seua compareixença davant dels mitjans de comunicació.

El president del club, Albert Esteve, per la seua part, té previst reunir-se amb el cos tècnic, probablement avui, per conèixer de primera mà quin és el seu diagnòstic sobre la situació de l’equip, així com les solucions que proposen per revertir-la.

Fa setmanes que el club rastreja el mercat, conscient que ha de reforçar la plantilla durant el termini que s’obrirà ara a l’hivern, encara que esperaran al resultat del partit d’aquest diumenge davant del Sabadell (17.00) al Camp d’Esports, abans de prendre decisions. Des del club es confirma que hi haurà fitxatges i no es descarten baixes. Això es decidirà després de la reunió del president amb el cos tècnic.

Talls a Fleming des de l’1 de gener pel partit de la Copa

El Lleida té previst mantenir avui amb els Mossos d’Esquadra la reunió de seguretat de cara al partit de la Copa del Rei davant de l’Atlètic de Madrid, que es jugarà al Camp d’Esports el 3 de gener. El dispositiu serà fins i tot més gran que el que hi va haver davant de la Reial Societat i els talls de carrers i restriccions de trànsit començaran ja l’1 de gener. Aquell dia es tallarà el carril de Fleming que va paral·lel a l’estadi i, el mateix dia del partit, també es tallarà el carril central. Els ciutadans que aparquin els seus cotxes en aquests carrils els hauran de retirar perquè el matx té consideració d’alt risc i s’amplia el perímetre de seguretat. En el dispositiu participaran unes cent persones, entre Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i personal de seguretat del club.

tracking