SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L'Actel espera recuperar els 2.200 abonats

Llança una campanya per a la segona volta amb descomptes al voltant del 45%

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb les festes de Nadal a la cantonada, el Força Lleida ha llançat la campanya d’abonats per a la segona volta de la LEB Or amb descomptes del voltant del 45%.

El nou carnet inclou els vuit partits que es disputaran al Barris Nord en aquesta segona volta, més l’últim de la primera, que és el derbi contra el Manresa, amb la possibilitat afegida de comprar l’entrada per al duel davant del Castelló, el penúltim de la primera volta, per només 5 euros.

“El contracte acaba el 23 de desembre, però no seria intel·ligent tancar la porta que segueixi”

Els preus per a l’aficionat sènior van des dels 65 euros per a les zones de tribuna alta i corba fins als 95 de la tribuna baixa, mentre que el familiar va de 130 a 155 euros. El júnior costarà entre 50 i 65 euros.

El club espera recuperar i, si és possible, superar els 2.200 abonats de la temporada passada, rècord absolut en la curta història de l’entitat. Ara, la massa social del Força Lleida frega els 2.000, una xifra que està lluny encara de les aspiracions que té el seu president, Félix González.

“Si volem ser un equip referent a la Lliga hem de tenir un mínim de 3.000 abonats. Per això fem una crida a l’afició perquè vingui al Barris perquè els espera una segona volta fantàstica”, va indicar, en aquest sentit, el president.

“El contracte està clar, és fins al 23 de desembre, però a partir d’aquí crec que no seria intel·ligent tancar cap porta”, va apuntar el tècnic, que va afegir: “Ja se sap que al món de l’esport professional, i més quedant dos partits al mig (Melilla i Castelló), tot pot passar. Si tinguéssim qualsevol problema amb el jugador aquí, evidentment intentaríem que continués. També volem escoltar el jugador, perquè potser no voldria seguir amb nosaltres. Està clar que quan toqui, ens asseurem amb ell i parlarem”, va concloure Comenge.

Comenge no tanca la porta a la continuïtat de Rozitis El tècnic d’Actel Lleida, Borja Comenge, no va donar per descartada la continuïtat de Davis Rozitis més enllà del 23 de desembre, dia en què acaba el seu contracte amb el club.

El president Félix González va presentar ahir la nova campanya d’abonats.

El president Félix González va presentar ahir la nova campanya d’abonats.ITMAR FABREGAT

tracking