SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

L'ICG posa a prova el seu poder al Palau

Folguera espera un Barça “ferit” després d’empatar a Vic

Fa sis jornades que l’equip llistat no coneix la derrota.

Fa sis jornades que l’equip llistat no coneix la derrota.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software Lleida té aquesta nit (21.00) al Palau Blaugrana el primer dels tres duels d’alt nivell abans d’acabar la primera volta. Els llistats visiten un Barça que arriba desposseït del liderat arran de l’empat de dimarts passat a Vic, un resultat que deixa el factor sorpresa dels lleidatans gairebé sense possibilitats.

“M’espero un Barça ferit que voldrà rescabalar-se d’aquest mal resultat. És molt complicat que tornin a entrepussar, i més jugant a casa, perquè no es poden permetre perdre més punts”, apunta Albert Folguera, que confia a no sortir “escaldats” del Palau.

“Sortiran com motos i només espero que no siguem nosaltres els que paguem els plats trencats de l’empat a Vic”, va apuntar el tècnic, que també va reconèixer que “els equips que proposen no van millor per a la nostra manera de jugar, encara que haurem de minimitzar els nostres errors perquè el Barça té molta pegada”.

L’ICG té aquesta jornada la primera oportunitat per segellar de forma matemàtica la classificació per a la Copa del Rei, que podria aconseguir fins i tot perdent avui, sempre que l’Igualada no guanyi dimarts vinent a Reus.

El Vila-sana vol allargar la bona ratxa davant d’un excampió ? El Vila-sana buscarà aquesta nit (21.00) la cinquena jornada sense perdre –ja encadena quatre victòries i un empat– a la pista del Palau de Plegamans, campió de l’OK Lliga fa tres temporades i que afrontarà el partit amb cinc punts de desavantatge respecte a les lleidatanes. Aquesta situació permet a les del Pla d’Urgell afrontar el duel sense urgències. “La pressió la tenen elles”, apunta el tècnic, Jordi Capdevila, qui, no obstant això, avisa del potencial del rival. “No hem de perdre de vista que compten amb tres campiones del món”, va dir. El Vila-sana afrontarà el partit amb Laia Cid i Aldana Italia amb grip i Maria Porta i Marta Vieira amb problemes físics.

tracking