SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Sortirem a buscar el Sabadell des del principi”

Albadalejo adverteix dels fluixos inicis del Lleida i dels errors a pilota aturada

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Som l’únic equip de la categoria que en els primers quinze minuts del partit no ha marcat cap gol. En canvi, som el millor equip en l’inici de les segones parts. Això significa que alguna cosa no estem fent bé i que no entrem bé en els partits”, va dir ahir a tall de reflexió el tècnic del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, que va assegurar que demà davant del Sabadell (17.00) “sortirem a buscar el rival des de l’inici”.

Albadalejo va dir que treballen per posar fi a aquesta mala dinàmica que acumulen ja de vuit jornades sense guanyar. “Per treballar no serà. Treballem moltes hores durant la setmana per corregir els aspectes que no fem bé i potenciar els que sí que fem bé.” I entre els aspectes a corregir va citar, a més de l’esmentat de les fluixes arrancades de partit, “les jugades a pilota aturada i les centrades a l’àrea que ens estan penalitzant molt”.

El tècnic blau va dir que es van parlar d’aquests aspectes durant la maratoniana reunió d’aquesta setmana amb la plantilla i va agrair la “màxima confiança” expressada pel president Albert Esteve.

Pel que fa al Sabadell de l’extècnic blau Toni Seligrat, va dir que és “un equip sòlid defensivament, però al qual li costa marcar gols com a nosaltres”. Els vallesans acumulen 12 empats, per la qual cosa Albadalejo va comentar que “si sortim a guanyar potser empatem, però si especulem, perdrem”.

Seligrat vaticina “un empat si els dos estem a un bon nivell”? Toni Seligrat, tècnic del Sabadell, tornarà al Camp d’Esports amb un nou equip després de fer-ho amb l’Huracà, l’Olímpic de Xàtiva i l’Alcoià, “i sempre he perdut”, recorda. Aquesta vegada vaticina “un empat si els dos equips estem a bon nivell i no es produeix cap circumstància estranya, encara que evidentment intentarem guanyar”.

Gerard Albadalejo ahir durant la roda de premsa.

Gerard Albadalejo ahir durant la roda de premsa.LLEIDA ESPORTIU

tracking