Futbol

El Lleida tanca l'any sense saber guanyar

Empata 0-0 davant del Sabadell i l'equip de Gerard Albadalejo encadena nou jornades sense aconseguir la victòria

El Lleida tanca l'any sense saber guanyarJORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha empatat aquesta tarda 0-0 davant del Sabadell en l’últim partit del 2017, amb la qual cosa tanca la primera volta amb 24 punts, només tres més dels que tenia la passada temporada després de les 19 primeres jornades de Lliga.

Després de l’empat davant del Sabadell de l’extècnic lleidatà Toni Seligrat, l’equip que entrena Gerard Albadalejo encadena nou jornades sense aconseguir la victòria, amb la qual cosa tanca l’any molt allunyat de les posicions de play off, que és l’objectiu amb què va arrencar la temporada. L’equip lleidatà, que ha tornat a mostrar problemes per marcar, només ha estat capaç de sumar 5 dels últims 27 punts en joc.

El Sabadell ha confirmat que és un equip difícil de batre i al qual també li costa aconseguir la victòria. Amb la d’aquesta tarda, l’equip de Seligrat ha sumat 13 empats en els 19 partits que ha disputat.

Ha estat un partit amb poques ocasions clares, en el qual el Lleida ha pogut marcar algun gol, però de nou li ha mancat encert. Huertas ha tingut una bona oportunitat en el minut 11, tot i que la pilota ha sortit alt i, al 17, l’àrbitre ha anul·lat un gol al Sabadell per mans de Migue García. En la segona part, les millors ocasions del Lleida han estat per a Jorge Félix en el minut 57 i per a Bojan Radulovic en el 79, però el Lleida no ha pogut evitar el 0-0 final.

L’equip afronta ara les vacances nadalenques i començarà l’any amb exigències. El dia 3 de gener rebrà l’Atlético de Madrid en partit de la Copa del Rei, mentre que el 7 tornarà a jugar a casa, on rebrà el Badalona en el primer partit de la segona volta.