HOQUEI PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL

L’Alpicat, sense premi

Va merèixer puntuar però va caure ahir a la pista del Sant Cugat, el tercer classificat || Els lleidatans, perjudicats en les accions a pilota aturada

Un jugador de l’Alpicat intenta interceptar una pilota.

Un jugador de l’Alpicat intenta interceptar una pilota.SEGRE

L’Alpicat va caure ahir en els últims instants a la pista del Sant Cugat (6-5). Els lleidatans van anar gairebé tot el temps a remolc i un gol a falta de poc més d’un minut per a la conclusió del matx els va condemnar.

D’altra banda, les jugades a pilota parada també van ser clau per al desenllaç del partit. Mentre que el Sant Cugat va aprofitar les dos oportunitats que va tenir per marcar, els lleidatans van fallar l’única ocasió que els va ser concedida.

El duel va començar amb poc ritme golejador. Les defenses es van imposar als atacs en els primers minuts del xoc, de manera que fins passat el primer quart d’hora de joc cap dels equips va ser capaç d’inaugurar l’electrònic. L’encarregat de trencar la igualada inicial va ser finalment Serrallonga, pel Sant Cugat.

A partir d’aquest instant, el panorama va canviar radicalment i els gols van començar pujar al marcador amb facilitat. Només tres minuts més tard Serret i Franci capgiraven el marcador. Tot i així, el Sant Cugat va respondre i va tornar a posar-se davant.

A partir d’aquest moment es va instaurar una dinàmica d’intercanvi de gols que va beneficiar els locals.

D’altra banda, també hi va haver polèmica en algunes de les decisions arbitrals. “L’àrbitre no ens ha concedit un gol clar i a la següent jugada ha xiulat un penal a favor del Sant Cugat que ha significat el 5-4”, va explicar Xavi Roy.